![]() |
Quote:
|
La noi, din cate povestesc mai toti, militienii sunt destul de subiectivi. Deci, iei daca vrea organu' :?
|
da bine zis
depinde daca ii place sau nu moaca ta |
Cel mai bine e sa patesti cum am patit eu. Era o DOAMNA politista :wink:
Si cred k m-a placut :oops: |
ohoho
pai e bine atunci :)) |
Si eu am luat din prima, nu stiu ce punctaj am avut la sala; oricum cred ca am fost la limita, ca vreo 3 intrebari stiu sigur ca le gresisem. La oras era sa nu vad un stop, da' cred ca am avut noroc in ziua aia.
Faza cea mai tare a fost ca pe 15 septembrie (acu 3 ani) imi eliberase permisul (eu trebuia sa il ridic pe 16) si pe 15 noaptea am fost cu niste prieteni sa ne plimbam prin cartier cu masina unuia. Desteptul a vrut sa faca o cascadorie cu frana de mana si am intrat peste unii in curte, fara sa mai deschidem poarta :oops: . Cum respectivul nu avea permis, altul il avea suspendat, altul anulat si al 5-lea nu avea nici macar 18 ani, m-am dat eu ca am fost la volan, asa ca permisul meu a mai stat pe la Politie vreo 2 luni pentruu..... consum e alcool - am uitat sa zic ca inainte sa plecam la plimbare bausem si eu o bere doua, si baietii cu ochi albastri mi-au pus imediat fiola. Eh , ce vremuri ... |
hehehe
deci ai antecedente nuh? las ca te urmaresc yo! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :wink: :wink: |
Nu io' sefu', n-am baut nimic ! Hai sefu', nu putem sa rezolvam altfel ? Nu mai scrieti hartia aia acolo ... :D
|
ce sa mai zic
ai cam avut ghinion ce sa mai! nu prea team mai vzt pe aci ai mai intrat ? |
Sunt mai nou, mai mult stau si citesc pe aici ...
|
In legatura cu \"placutu' fetzei de catre <<organ>>\"... Am un verisor cu exact 9 ani mai mare ca mine, si cand a plecat in tarile calde ( la varsta de 18 ani si jumatate ) a zis \"bai, sa plec dracu' cu permisu' in mana\".
A picat pentru ca avea paru' lung ( se purta moda punk/metal/rock ). |
hehe misto exemplu!
dar ce ya zis asa pe fata sau cum???? :wink: :wink: |
\"Bai baiatule, da' nu-ti sta deloc bine cu freza asta. Poate daca o schimbi ne mai vedem... Pana atunci...\"
|
mama frate ce naspa faza!!!
cred ca bateam pe politai! ce javre !!!! |
Hehe, io am luat carnetul din prima... de doua ori :D
Prima data in Romania la 18 ani (si 3 zile), si a doua oara in US... (yeah, g33k, and proud of it) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning