![]() |
Re: Manifest! (HADA)
Quote:
Singura mea intrebare pentru cei care "organizeaza" protestul .... DE CE ABIA ACUM?!?! |
Quote:
Concluzie...uitate cum arata Deva in comparatie cu Hunedoara! |
Quote:
|
Quote:
|
Mai aveti putin rabdare ca daca vor sa faca "metropolis"-u vietii atunci va fi un singur primar. Aia e singura varianta ca mircea sa fie la HD . Oricum galben , portocaliu , verde tot acolo e ca pana la urma toti sunt la fel , cum nu s-a facut nimic acum 5,10,15 ani asa nu se va face nici de acum incolo . Va trebui sa ne multumim cu ce avem si sa pun cate 1 leu in fiecare zi deoparte fiecare ca intr-un final sa asfaltam noi din mila pentru primarie care n-are bani .
|
Ziarul 'Adevarul de seara' spune ca au venit la Primaria Hunedoara 10 milioane de euro nerambursabili de la Europa pentru refacerea drumurilor din oras, daca este adevarat atunci are sa fie bine pentru noi toti.
:) |
Dar si mai bine pentru cei care ii primesc si impart.
|
Hunedoara in Groapa? :( !!!
https://www.youtube.com/watch?v=HjAPvw7nI18 Si partea a2a: https://www.youtube.com/watch?v=kwT8vHw0sew Am ajuns rau rau :evil: |
Lipsesc din imagini tractoarele alea doua care veneau cu plugurile dupa 2-3 zile de la ninsoare, cand era totul inghetat pe drum, si dadeau sa sara bitumul.
:) Eu in Deva nu am vazut nici un tractor iarna asta care sa dezapezeasca, dovada ca au drumurile inca intacte. |
Quote:
|
|
Aseara iar au iesit tractoarele alea cu plugurile la deszapezit, ca iar am auzit sunetul ala sinistru, foarte futurist.
:) Dar daca vara gunoiul stradal se ridica cu remorca legata de tractor si cu 2 oameni cu lopeti in mana, de ce iarna ar fi diferit? :) |
|
n-ai cum frate cum arata hunedoara :shock:
|
cica data viitoare la alegeri hada candideaza la Deva si mircia la Hunedoara.
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning