Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   INTAMPLARE ADEVARATA CICA... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2436-intamplare-adevarata-cica.html)

@Nos@ 09-11-04 13:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
:lol: :lol: :lol:

Super tare. Ce caterinca. Cand a iesit tipa din masina am crezut ca-i va propune ceva indecent dar a fost mortala. :lol:

si eu la fel!! :) :lol:

Da eram sigur ca tipa ii face un mumu mic ca sa ii lase in pace dar faza e super!!!

madfish 09-11-04 21:19

dap, tare faza. Da chiar s-a intamplat ?

sonnya 13-11-04 15:58

e marfa rau faza, am ras cu lacrimi :))))

XTACY 08-12-04 01:36

faza

Am vazut la Tv faza asta :D S-au facut de *** rau politia ca tot ei au chemat realitatea tv sa filmeze flagrantu cu omu beat care nu da actele...E reala intamplarea.

aR99bMw 08-12-04 02:20

HAHAHAH/....am picat sub masa! :mrgreen:

CT-03-ART 08-12-04 08:13

comica rau faza frate...

prima data ma gandeam cine shtie ce bashtan o fii asta...shi apoi la sfarshit am cazut sub birou de ras...

rews 10-12-04 11:15

acu sa va zic eu una de aici de unde se atarna harta in cui

Eram pustan si mergeam cu parintii la tzara....ca iesire de week-end ne-am urcat toti in batrana dacie si hai la drum (acestea se intamplau prin 92' - 93') Am ajuns intr-un sat unde era drumul drept si taicamiu a apasat mai tare pedala de acceleratie........un politist il trage pe dreapta dupa vreun km
-(gabor1)buna ziua actele la control.......comunicati viteza pentru XXXXXX
-(gabor2)74km/h-in localitate
- (tata)domnule politist nu are cum sa fi avut 74 ca ..uitati is cu copil mic in masina...bla bla bla
-(gabor1)bine domnule eu va cred dar uitati cum facem mergeti si vorbiti cu domnul de pe radar

zis si facut ....se urca tata in dacie ...intoarce si mergem sa ne intalnim cu tipul de pe radar
vorbeste tata ce vorbeste...la un moment dat zice gaboru'
-(gabor2)DOMNULE LASATI-O PE DOAMNA AICI SI DUMNEAVOASTRA MAI TRECETI ODATA CU ACEEASI VITEZA CU CARE ATI TRECUT MAI DEVREME!!!!!!!!!!!!!!

concluzie: 1 gaborul stia ca radarul e defect
sau
2 era prea prost

CT-87-ADY 10-12-04 12:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"rews\"
acu sa va zic eu una de aici de unde se atarna harta in cui

Eram pustan si mergeam cu parintii la tzara....ca iesire de week-end ne-am urcat toti in batrana dacie si hai la drum (acestea se intamplau prin 92' - 93') Am ajuns intr-un sat unde era drumul drept si taicamiu a apasat mai tare pedala de acceleratie........un politist il trage pe dreapta dupa vreun km
-(gabor1)buna ziua actele la control.......comunicati viteza pentru XXXXXX
-(gabor2)74km/h-in localitate
- (tata)domnule politist nu are cum sa fi avut 74 ca ..uitati is cu copil mic in masina...bla bla bla
-(gabor1)bine domnule eu va cred dar uitati cum facem mergeti si vorbiti cu domnul de pe radar

zis si facut ....se urca tata in dacie ...intoarce si mergem sa ne intalnim cu tipul de pe radar
vorbeste tata ce vorbeste...la un moment dat zice gaboru'
-(gabor2)DOMNULE LASATI-O PE DOAMNA AICI SI DUMNEAVOASTRA MAI TRECETI ODATA CU ACEEASI VITEZA CU CARE ATI TRECUT MAI DEVREME!!!!!!!!!!!!!!

concluzie: 1 gaborul stia ca radarul e defect
sau
2 era prea prost

:lol: :lol: :lol: Super tare faza....

rews 10-12-04 18:05

acum cativa ani ma ocupam cu treburi necurate....insusire de roti..jante...capace..oglinzi...etc
toate le ducem in apartament la un prieten ...dupa vreo saptamana il prinde pe asta un gabor cu 24 de cauciucuri cu tot cu janta...depozitate in balcon...la intrebarea fireasca \"De unde le ai ?\" omu nostru raspunde normal\"Le-am cumparat\" dar la intrebarea \"Ce vrei sa faci cu ele ..nebunul raspunde \"TIR\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

merci marian ca nu m-ai tras si pe mine

CT-87-ADY 10-12-04 20:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"rews\"
acum cativa ani ma ocupam cu treburi necurate....insusire de roti..jante...capace..oglinzi...etc
toate le ducem in apartament la un prieten ...dupa vreo saptamana il prinde pe asta un gabor cu 24 de cauciucuri cu tot cu janta...depozitate in balcon...la intrebarea fireasca \"De unde le ai ?\" omu nostru raspunde normal\"Le-am cumparat\" dar la intrebarea \"Ce vrei sa faci cu ele ..nebunul raspunde \"TIR\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

merci marian ca nu m-ai tras si pe mine

:lol: si a tzinut duma?

BIZ 10-12-04 21:43

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: panarama adevarata :))))))) .......... faze super tari nu mai pot de ras :lol::lol::lol::lol: :D peanl rau de tot :D

rews 12-12-04 01:43

nu a tinut din cauza unuia cu niste jante luate din magazin ..cica cu factura ..serie chestii din astea...dar...hai sa fim seriosi treb gaboru sa fi fost prea prost ca sa o haleasca pe asta

xxdadixx 12-12-04 14:56

Vrajeala! Semana cu un banc! Pe mine m-au oprit in Italia, aveam in portbagaj o foarfeca de taiat gratii, un levier si o surubelnita. M-au dus la sectie si mie fara acte Ok mi-au dat drumul si masina cu tot tot in regula au sechestrat-o pe 3 luni! Si cand am iesit de ciuda le-am luat camera de fotografiat aia cu care le face poze la infractori. BTW o vrea careva ca e de vanzare!

claudiu lucian 15-05-07 19:44

Re: INTAMPLARE ADEVARATA CICA...

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 95510)
Vrajeala! Semana cu un banc! Pe mine m-au oprit in Italia, aveam in portbagaj o foarfeca de taiat gratii, un levier si o surubelnita. M-au dus la sectie si mie fara acte Ok mi-au dat drumul si masina cu tot tot in regula au sechestrat-o pe 3 luni! Si cand am iesit de ciuda le-am luat camera de fotografiat aia cu care le face poze la infractori. BTW o vrea careva ca e de vanzare!

cat d tare;, k toate fazele povestite aici.

ma opreste p la tzara un gabor, d'ala d sectie, se prezinta, printre dinti, cu un mare danf de alcool, imi cere actele, i le dau, ma intreaba dak am baut...faza tare...ma pune sa suflu spre el si observa k sntem mai multi.
mai stau eu d vb cu el, ma scuz, o dau in diverse si il intreb dak pot sa plec, si nu mai stia d c m-a oprit=)). intr-un final isi aminteste(intre timp coborasera 3 din masina) si imi zice k sntem mai multi in masina. cum dom'le 1,2,3 si cu ink 2 in masina 5...la care el...a da,da,da, puteti sa va continuatzi drumul=))

acum nush ce sa zic...i se tragea d la bautura sau ...d la meserie:D

Cosmin255 15-05-07 22:07

Re: INTAMPLARE ADEVARATA CICA...

am ras pe burta:):):)

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning