![]() |
Re: Dacia Logan 1.4 PH2
Nu faceam aluzie la a ta Vera...stii ca ale tale imi plac da cum am zis daca mergi cu ea asa chiar bagi bani in dantura in loc de masina:lol:....si intr-una cu arcuri sport e alta senzatie...vorba lu' JOB'u mai bn dai 8 mil pe unele bune decat sa stii ca ai dat banii degeaba dupa:lol:!
|
aprob asa e :>
|
5 Attachment(s)
Momentan ramanem la acelasi stagiu....pana mai vin niste bani...!
|
Loganurilor de genu asta ca a tau , le sta cel mai bine clean clar , lasata. jante mari
Bft cu ea. :) |
Hai sa te vad cu acel carton ROZ kinkyy :))
Sa stapanesti sanat0s masina japitzooo :)) |
Nu ma face un carton razvane:)))...da tre sa il avem si p-ala...
Mersi o sa o stapanesc fara incidente ca deh...ne mai scapa picioru-n blana! Apropo pe unde umblai ma vineri seara? ca te-am cautat in tot peco'u de la poli! |
2 Attachment(s)
hai sa o stapanesti sanatos .....apucate draq odata de ea ....ca sa fie bn sa nu fie rau:)))) ai vazut cum sta treaba la logan.......o vopsea frumoasa clean jante interesante si blana jos;) so cand ne bagam in dansu????
|
Da domnu', daca vin cu ea bag flexu-n arcuri sa o las la nivel cu tine:lol:!
La capitolu' muzica mi-a dat COXu' o statie cautam woofer tweetere boxe si un cd-player de preferat Alpine(cel de la COX)! P.S.:Imi iau jante tot pe 15",din pacate dar merg si alea pana cand cautam altele ca m-am saturat de table si capace! P.S.2 :Joi facem plafonul negru lucios! |
6 Attachment(s)
Poze cu tovarasu' Maio!:D....
Apropo Maioneza astept arcurile de la tine:twisted:! |
Quote:
|
griiiin . spalo maaa ... a refulat aspiratoru aseara ba :))
pana si ursu meu e mai curat la motor ca masina ta:))) |
Daca aspiratoru ala nu are putere sa suga:lol::lol::lol:!!!
Am spalat-o ma azi da-te naibilui:lol:! Sa vezi ce curatica e si tre sa imi dea cipi colantu sa fac plafonu odata maioneza arcurile sa cumpar oglinzile scurte sa moara pestii lui Abdul greu cu banii astia! |
Quote:
Sa inteleg ca in...1 luna o vedem low :D ? |
S-ar putea sa o las doar cu stickere o perioada ca s-ar putea sa vina o mare surpriza si un mare pas inainte....
S-ar putea sa imi iau masina care mi-o doresc cel mai mult...... un urs 2.3! Mai multe detalii saptamana viitoare:D! |
Am stat pe bara o perioada dar...am achizitionat urmatoarele subwoofer sal ,boxe spate , si cd-player doar cu usb...Urmeaza eleron luneta si prelungire bara fata de la Pilot si praguri la fel:D!
Pana una alta am un noroc genial de nasol....dupa ce masina a fost dusa la spalatorie au inceput sa apara defectele portbagaj plin de urme de la grindina(indoituri doar),bara fata deplasata + far crapat(lovita in parcare dar nici nu stiu cand ca de 2 sapt sta nemiscata:sad:! Dar macar stiu ca o sa am muzica pe ea>:)DUBSTEP la greu:D! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning