![]() |
Re: Audi R8
Super masina. E de apreciat ca nu au deviat mult de la concept. Motorul este superbul 4.2 FSI de pe RS4. Sa speram ca va avea si un V12...poate TDI.
|
Superba masina ...
Ar merge totusi si un motor mai puternic ... 420 e prea putin pt look ... asta e masina de 500 cai, nu o masina cu doar 0.2 secunde mai rapida ca un rs4 ... Oricum ... superba masina ... |
Nu difera prea mult de concept...e aproape la fel....cel mai tare e interiorul...Respect:-)
|
mai sunt 2 proiecte de la bmw si merc tot in genul astuia, dar asta e pe departe cel mai reusit la design! au vrut sa il faca mai puternic dar au renuntat pt a nu concura gallardo! superba masina!
|
WTF........cei cu masina asta:?: :?: :?: ......e adevarata????abia astept sa o vad zburand pe autostrada(pardon fugind pe autostrada)...........
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
imi place cum arata ... nu e rea deloc ;)
|
nu seamana un pic cu TT?:)
|
daca nu ar fi atat de scumpa....poa mai mergea :)
prea mare pretul... |
iara dau astia clasa la toti.......
bravo audi,dar parca mergea un motor mai valabil....ceva de talia lu slr sau un murcielago samd.dar cred ca v-a veni si aia cindva.:-) |
Quote:
|
imi plac foarte mult ledurile de la faruri....geniala ideea...un fel de angel eyes :)).....oricum tare masina n general
|
imi plac foarte mult ledurile de la faruri....geniala ideea...un fel de angel eyes de la audi:)).....oricum tare masina n general
|
Quote:
|
Quote:
|
cind aparusera primele poze cu ea ziceau ceva de 620 cai dar cum am mai spus e bine si asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning