Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   dacii logan de la prostreet tuning baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/24321-dacii-logan-prostreet-tuning-baia.html)

catutzu 09-10-06 12:01

Re: dacii logan de la prostreet tuning baia mare

aaaa si am uitat sa va spun felicitari si firmei de tuning. (scuze dar nu am mai putut sa scriu in cel precedent)

Rama_Jupanu 09-10-06 19:32

SUnt marfa masiniile dar la aia alba sau stricat cu eleronu ala si la ala argintiu sau gri ce culoare o fi au uitat sa ii pune niste jenti mai kalumea

florentin1971 09-10-06 21:14

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 576217)
dar cat de mult ar costa o garda la sol mai mica ?ar face de 10 ori mai mult la aspect decat jantele din fabrica .cel alb le domina :P

Garda mica la sol da o linie super, dar la drumurile noastre trebuie sa iti alegi cu atentie pe unde sa alergi.

catutzu 15-10-06 17:54

si daca mai ai si un spoiler pe fata ..... nu prea mai ai cum sa iti pui garda la sol joasa ca am vazut pe cineva cu un BMW cum si-a lasat jumate de spoiler la o trecere de pietoni la "tzatele" alea cum sor numi ca nush exact

protuning 16-10-06 17:22

ne-am apucat sa facem un alt body kit complet pe loganul alb,dar de data asta va fii ceva deosebit va promit!!!!!!!!!!!!!!cand va fii terminata voi venii cu poze!!!!respect!

dereck 17-10-06 14:05

intradevar acel logan alb este .... este ...... nu am cuvinte imi place

Ionutz maniacu 03-11-06 14:11

Cel alb e misto;) dar il strica jantele si garda la sol

Manson 05-11-06 17:05

superbe ... si dak te gandesti k acum ceva timp knd aparuse loganu...cate vorbe urate erau despre el....dar vedem cu ochii nostrii k o masina destul de reusita si se poate face ceva din ea....felicitari firmei de tuning

dexter_20 11-11-06 12:59

Loganul alb arata criminal,cel rosu e interesant dar celalalt nu e pe placul meu.

Bobby boss 11-11-06 18:45

sant frumoase si au un tuning frumos si nu prea incarcat adik e exact ce ii trebuie unui logan simplu si elegant bv lor cinste noua

Cristi_XP 21-12-06 02:47

Pai...daca schimba bodykitul schimba si jantele ... ;)

G0oFy_ 25-12-06 22:14

ala cu masina alba cred ca e din Arad . ca a oprit in fata primariei si eram si eu . Am ramas masca efectiv . Nu mi`o venit sa cred !

Cristi_XP 26-12-06 03:00

Pai...aia alba..nu mai e cum era :)

za_kar 26-12-06 16:44

frumoase intr`adevar,le`am vazut "pe viu" in baia mare pe toate!cel alb e mult mai frumos in realitate decat in poze!chiar frumos!felicitari PROSTREET-TUNING

dogy_10 26-12-06 18:46

si cat costa bara fatza

All times are GMT +2. The time now is 12:17.

- Copyright 2026 4Tuning