Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning Interior (https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior.html)
-   -   Tapiterie auto la preturi fff mici! (https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior/242841-tapiterie-auto-preturi-fff-mici.html)

Cristiansen09 22-03-11 20:22

Re: Tapiterie auto la preturi fff mici!

1 Attachment(s)
Salut, scaunele se pot face sa arate si in acest fel?

Z E K Y 23-03-11 07:53

Quote:

Originally Posted by Cristiansen09 (Post 4192038)
Salut, scaunele se pot face sa arate si in acest fel?

eu cred ca da....

Z E K Y 09-04-11 12:03

anunt valabil!

robert_zed2112 09-04-11 14:01

1 Attachment(s)
un pret pt 2 scaune? se da jos mijlocul ? sezutul material si marginea piele .....un pret ms..

Z E K Y 10-04-11 10:10

Quote:

Originally Posted by robert_zed2112 (Post 4240293)
un pret pt 2 scaune? se da jos mijlocul ? sezutul material si marginea piele .....un pret ms..

din cate am inteles, raspunsul l-ai primit de la colegii mei de atelier cand ati vorbit la telefon..8)

B-64-KTL 10-04-11 10:10

Salut...spune-mi si mie ce inseamna mai exact ,,tot interiorul"? Eu am o vectra a cu care as fi interesat sa le fac o vizita baietilor. Vreau sa imbrac scaunele, fetele de usi, bancheta spate, si plafonul si as dori sa aflu un pret...precizez ca vin eu cu materialul (cel putin pielea care va fi naturala). Mersi.

Z E K Y 10-04-11 10:18

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 4242060)
Salut...spune-mi si mie ce inseamna mai exact ,,tot interiorul"? Eu am o vectra a cu care as fi interesat sa le fac o vizita baietilor. Vreau sa imbrac scaunele, fetele de usi, bancheta spate, si plafonul si as dori sa aflu un pret...precizez ca vin eu cu materialul (cel putin pielea care va fi naturala). Mersi.

tot interiorul inseamna: banchete/scaune/fete de usi/tetiere si cred ca iti fac gratis si manson schimbator si frana de mana.....toate astea fac 800 ron cu piele ecologica (materialul lor)....DAR, daca vii cu pielea ta naturala (din cate-mi aduc aminte) manopera te va costa undeva la 1000 ron (asta pentru ca cu pielea naturala se lucreaza mai greu)...cel mai bine pune mana pe telefon si vb direct cu baietii...eu nu fac altceva decat sa fiu un intermediar fara niciun avantaj intre voi si ei....

robert_zed2112 10-04-11 18:30

da am vb.ms

realcriss 13-04-11 15:12

Salut
Ma intereseaza numele localitatii unde este situat atelierul, sa nu stau sa bajbai prin zona.
Vreau transformarea scaunelor fata in recaro cum sunt cele de la inceputul topicului, iar restul imbracat normal, fara transformari.

Poti sa raspunzi aici sau pe PM, oricum o sa urmaresc topicul

Z E K Y 13-04-11 15:22

Quote:

Originally Posted by realcriss (Post 4252003)
Salut
Ma intereseaza numele localitatii unde este situat atelierul, sa nu stau sa bajbai prin zona.
Vreau transformarea scaunelor fata in recaro cum sunt cele de la inceputul topicului, iar restul imbracat normal, fara transformari.

Poti sa raspunzi aici sau pe PM, oricum o sa urmaresc topicul

atelierul este in Slatina (in oras) ...in apropiere de podul olt...o sa revin cu adresa exacta daca te ajuta cu ceva...

mihaimita25 14-04-11 14:53

sal ma intereseaza sa imbrac si eu un volan de super nova cit ajunge si cum se procedeaza.

Z E K Y 14-04-11 14:55

Quote:

Originally Posted by mihaimita25 (Post 4255211)
sal ma intereseaza sa imbrac si eu un volan de super nova cit ajunge si cum se procedeaza.

ia legatura cu gigi si trimite-l pe curier......cred ca este singura solutie pentru tine....de incredere sau calitatea lucrarii nu cred ca se pune problema...multa bafta...

Gigi= 0766.229.802...

mihaimita25 14-04-11 14:56

sau daca aveti unu la fel imbracat in piele,un pret dau la schimb cu dif.

Z E K Y 14-04-11 14:58

Quote:

Originally Posted by mihaimita25 (Post 4255215)
sau daca aveti unu la fel imbracat in piele,un pret dau la schimb cu dif.

iti dai seama ca nu exista asa ceva :lol:

Striker09 14-04-11 17:04

Am si eu un volan jupuit din piele, din 3 bucati( la un Clio 3 ) . Ma puteti ajuta cu un pret?

All times are GMT +2. The time now is 06:25.

- Copyright 2026 4Tuning