![]() |
Re: Low Unit
ti am dat un add pe mess sa vb mai usor, ceva detalii
|
Bha Spike ma strecor si eu aici ?S-au sa zic domnule presedinte?Glumesc.Vreau sa fac si eu parte din clubu asta.Sti fb ca ma intregrez la parte cu "low":lol:
|
5 Attachment(s)
Da, sper ca noul nume sa mai aduca niste membrii
|
Cred ca conteaza mai mult calitatea decat cantitatea...
|
la felul cum am mai zis-o: mai bine 10 si uniti decat 100 si despartiti, ce folos???
|
9 Attachment(s)
Salut, ma numesc Codrut, umila mea masina este un golf 3 cu motor 1.4 ABD 55 cai (dar vii toti :lol:), jante pe 15, muzica, bixenon, multe leduri si cam atat deocamdata :D :rolleyes2 Ce ziceti? avem loc la voi? :-P
|
1 Attachment(s)
seth pe tine te stiu de la vwforum da esti primit.
bai recaro masina ta e jeep ce visezi tu low? :lol: zi si tu astai low?:D |
Da bha...asa-i ...e foarte inalta...Imi pare rau ca nu pot sa ma integrez:twisted:
|
mah te astept azi pe la garaj sa iti faci treaba la masina. adu si o janta cu tine sa o vad si eu:D
|
@ bogdan1991s aveai un golf 2 alb parca, nu?
@ recaro, de unde ai imaginea de la semnatura? am vazut la mai multi genul ala de semnatura si nu imi dau seama de unde le aveti sau cine le face :?: |
Da avea un golf alb nenorocitu ala..:lol: Seth dai click dreapta pe semnatura si salveazo normala apoi tio pui din setari.intelegi cum zic?numai bine:-P
|
Da, ok, asta stiam, dar fiecare are cu masina lui, aia ma interesa pe mine. Vreau cu masina mea nu cu a ta :lol:
|
Quote:
tio fac eu semnatura cum vrei |
Eo nu am de unde sa stiu ce masina ai tu!:rolleyes2
|
Am prezentat-o mai sus :lol: Glumesc, vroiam sa stiu cine ti l-a facut, mersi oricum :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning