![]() |
ma gandeam ca trebuie sa aibe discuri la un motor de 150CP, din cate vad ori este un 318 deci nu are discuri ca in poza, ori a fost schimbat motorul si uitat de frane.
numa` bine. |
na hai mah ... si daca il face si pe ala cu Subaru ? noi cum mai scoatem obrazu pe strada? auzi ... da pot sa ma dau si eu???
|
Moaaaaaaa Frate ... ma dau eu cu tine !!
Am o dacie cu NOS si tamburi fata spate de innebunesti ! Te fac pachet ! A mea scartzaie si in a 5-a ! ( Usile ma ! Nu cauciucurile ! ) Si cel mai rau face cand ii dau din a 5-a marshalieru' ! |
ursuletzu ala e destul de frumos...dar atat ! :lol:
|
pentru toti care a-ti scris mai sus ca acceptati provocarea ... voi nu sunteti SMECHERI mah!!!!
rugam sa scrie doar persoanele cui se adreseaza da?? :punch: :zombie: |
si mai avea pedala
|
-Vad in multe posturi cuvantul \"Smecher\".
-Nu cred ca onoreaza pe cineva acest cuvant. Suna a periferie!!!!!! -Incercati sa folositi cuvinte Romanesti sau imprumutate din (\"limbi\") mai civilizate decat Romana . -In rest pe dinafara Ursul este \"Frumos Rau\" |
Da, frumos, pacat ca decat 316 si 318 au tamburi pe spate, restul au discuri. Vad ca baiatul n-a mai raspuns...
|
Si 320 pe urs are tot tamburi.
|
Oare de ce am impresia ca topicu' asta a fost facut din lipsa crunta de ocupatie ?
La 150 cp poti provoca orice smecher, dar orice smecher poate sa aiba peste 200 cp :punch: |
Re:
Cred ca ai dreptate Gabi ... omu a dat pastila si acum tace.
Quote:
|
ciao...
ciao,baieti,poza a fost facuta la mare....nu in timisoara...
dar lasa.... :) |
Deci, ceva concret? Cine sa da cu omu', cand si unde? As vrea sa-l vad cand se da cu X-Ray-Eyes si cu DnI ! (sunt fan Opel ce sa fac.... culmea, fan 2000 16v) :lol:
|
Inchideti mah topicul asta ca nu isia re rostul.
A bagat un sconcs un anunt de 2 lei, s-a dat si el cu un 323 si are impresia ca e mare avion. Ca sa nu mai zic ca s-a dat la fund de tot. Mai la fund, la apa rece, acolo ii place sa stea... NOROC !!!!! |
loool...
1 Attachment(s)
Mah smechere,te dai in figuri bmw tau,sa te vad cand o sa vin in Romania...sa te vad cat esti de tare....spui ca rupe strazile... :2gun:
Oricand... 8) ps:masina mea... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning