![]() |
Re: aloooo
da intradevar, a fost facuta calumea calea nationala .. danielrx4 .. daca cumva esti la facultate , cand ai sa vii in botosani la weekend sau cand o fi ai sa ai o surpriza :).. au facut sens giratoriu la sindicat :)) e bun si ala ..
|
Quote:
|
n-am cum esp ... am maine bagate doua pregatiri si nu pot sa le sar ..
|
Quote:
|
am fost sambata , e ok giratoriul de la sindicat numai k stalpii aia mie nu prea imi plac. dak mai termina si bulevardul probabil k o sa fim cel mai frumos "oras mic" din moldova :) ... care ati condus pe str. dobosari, langa popauti, drumul care duce spre cismea, sunt si anl-uri p'acolo?
|
Quote:
|
mersi esp , sa fie :) daca are careva poze sa le puna . succes si tie stii tu cu ce .. :)
|
Misto cu semafoare dar tre sa ma obisnuiesc cu ele..ca nu prea le dau importanta :))
|
Quote:
aici gasesti poze |
mersi lucyfer
|
Ca lumea cu semafoare dar cele de la bazar naspa rau pozitionate.Trebuie sa ai grija sa nu dai in ele la cati stalpi sunt acolo
|
ft tari pozele:-) .....respect Lucyfer.....promit shi yo nishte poze cu un c300 din bt:shock: .....
|
Quote:
|
apropo de chrysler .. au aparut doua in oras super tari .. care poate sa vina cu o poza doua ..
|
poi eu o sa vin cu nishte poze dar nu azi:sad: .......ai mei sunt plecatzi shi au luat cu iei shi aparatul foto:x ......mane vin cu poze:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning