![]() |
Cele mentionate de Viperu la care adaug Pioneer P9+Q9 (hai mai Viperule, tocmai pe asta l-ai uitat ? :D ), Eclipse 8443 si Nakamichi cd 700 II. un link de studiat :
http://www.anycities.com/andyhifi/audio.htm#CarStereos |
Inca unul care cred ca rupe : http://www.audiocubes.com/category/C..._Reciever.html
|
Parerea mea e ca Pioneer fac cele ami bune cd palyere de masina...dar sa nu nuitam nici de Kenwood, Alpine, Nakamichi si VDO...si Clarion.
>salut< |
:lol: :lol: Panasonic :lol: :lol:
Sunt cele mai bune .... are un vecin de 4 ani :!: |
Nu se poate vorbi de o marca ca fiind cea mai buna pentru ca nu exista asa ceva. Exista modele ale unei marci. Mai depinde si de ce luati in consideratie in comparatia voastra. Daca ne referim strict la fidelitate, Panasonic nu se prea regaseste pwe acolo si nici Blaupunkt. Modelele preferate ale audiofililor raman cu aproximatie urmatoarele :
- Alpine F1 CDA-7990 - Pioneer P9 - Clarion DRZ-9255 - Nakamichi CD 700 II, MB 1000 - McIntosh MX 406 - Eclipse 8443 - Denon DCT-1 Scuze daca am omis 2-3 dar in principiu astea sunt. Mai bine de atat nu se poate ! Niciunul dintre ele nu are amplificare proprie si majoritatea nu reproduc mp3/wma iar unele nu au nici macar crossovere (in general modelele mai vechi). Sunt facute in general pentru a fi folosite cu procesor de sunet si amplificatoare dedicate ! |
Re:
fuscobal: esti tare ! :peace:
|
am vazut un player clarion care fara statzii...scotea o super claritate...era ceva uimitor... am ramas :shock: ziceai ca are formatzia in portbagaj
|
ati uitat sa puneti pioneer-ul la vot :?: :lol: oare sa merite panasonicul pus pe lista de vot in fata lui pioneer :?: grav :(
nu spun ca panasonic nu e firma.dar acum daca vorbim de sunet in masina trebuie sa luam in considerare mai intai firmele consacrate in domeniu care ofera o gama completa adica:woofere,amplifuri,cd,procesor de sunet etc. am sistem complet pioneer si sunt multumit. e adevarat ca sunt foarte scumpe chiar exagerat.si cum a mai spus cineva aici pe forum conteaza modelul firmei respective si nu atat de mult firma. am avut un cd player pioneer de clasa medie si ma multumit dar cand l-am schimbat si am luat aproape cel mai scump model posibil sa vazut diferenta.cu aceleasi boxe si woofer se aude mult mai clar si curat. :roll: |
am votat alpine desi am pioneer deh-p3600 mp si sunt foarte multumit de el, nu a sarit niciodata
|
Lasati vrajeala cu nu a sarit niciodata, ca daca ai talon mic la anvelope si dai intr-o groapa, sare pana si cel mai scump sau mai smecher HU.
|
Eu am talon destul de mic si nu a sarit niciodata ! Poate am avut noroc ! :D
|
fuscobal tind sa cred ca nu ai bas in mashina... :) la mine sare orice cd player pana se incinge unitatea... am nakamichi nu de alta... nu cred ca e posibil sa nu sara vre-un cd plyer daca ai un bas care sa fie bas...
|
Re:
Quote:
l-am avut pe o masina naspa cu suspensie sport si cateodata o forjam pe drumuri rele.nu a sarit niciodata.acum am pe gti un model scump de pioneer si inainte sa-l bag in bord l-am legat si scuturat un pic,chiar am dat de cateva ori cu palma in el.nu sare nu am avut alta firma dar cred ca astea de masina nu sar.daca sar inseamna ca pioneer-ul e beton. dar sa nu spuna careva ca a luat pioneer si sare ca sigur nu cred. |
nu vrteau sa te deazamagesc dar daca il bagi in mashina mea sigur sare... apoi modelul pe care il ai tu nu-i scump... e mediu... shi in ultimul rand vreau sa itzi spun ca nu exista cdplayer sa nu sara... nu mai spunetzi asha ceva... toate sar... nu asta e important ci cum suna...
|
de ce spui ca la tine ar sari.eu pot sa zic ca cd-ul meu nu e primul adica varful dar e al2lea sau al 3lea am dat in toamna 500 si ceva de euro pe el.e pioneer dar cd.nu e dvd.am woofer pioneer care baga bine si nu sare.e modelul \"the pump\".
eu nu sunt de acord cu chestia ca ar fi unele ce sar.daca vrei sa te convingi iti spun codurile lor si te uiti la pioneer in romania. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning