![]() |
nu`i nimic :) cu cat mai multe cu atat mai bine cat ma costa 1 cd? :) normal ca vin , cum sa ratez asa o intalnire :P abia astept
|
fi serios ce sa coste ma plimbi odata cu alfa si sunt foarte multumit :lol: :lol: :lol:
|
:) bine da oricum nici tu n`ai sa scapi de mine pana nu imi aratzi cum prinde 100km/h in 4.1 rs4 tau :)
|
ba de masurat nu stiu cum sa masuram dar o sa simti :lol: :lol: :lol:
|
asta vroiam :) sa simt cum ma baga in scaune cand accelerezi :P
|
o sa simti sigur o sa vezi :lol: :lol: :lol: :lol:
|
N-ai ce sa simti k mi-a zis mie Cata k a lui, cand accelerezi tare (asa ca sa prinzi suta in mai putin de 5 secunde) te impinge in fata si nu in spate cum e la astea mai \"cuminti\"... :wink:
:lol: |
cel mai fain este cand vrei sa te ridici infata si nu poti stit voi chestia ai cu gravitatia :lol: :lol: :lol: :lol:
|
sunt curios cum te-ai simti intr-o masina de 9 secunde. Acceleratia 0-100 ar trebui sa fie pe undeva in jurul a 2 sec.
|
nu chiar 2 secunde dar sub 3 sec oricum :lol: sincer nu stiu cum teai simti cea mai tare masina cu care mam dat eu personal a fost un audi 80 :lol: s2 :lol: :lol: cu 550 cp tare de tot masina in 3,8 sec 100 km/h :lol: aici puteti vedea masina www.racetec-motorsport.de :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning