![]() |
Re: Live for Speed !
1 Attachment(s)
Update !:twisted:
|
Hawx...mai bine ia un template si modifica-l.E mult mai ok.O sa ma apuc sa fac si eu unul :).Ma pot ocupa si de moderarea forumului, daca e treaba serioasa zic sa luam si un domeniu.
|
Ms ca te implici .Skinul tot dintr`un template e ....
|
Pai ar fii dar nu stiu preturile si cum o sa procedam de unde il luam da sa luam un hosting serios ... nu unu din ala care are lag sau alte buguri , iar de forum il instalez ii fac forumurile , categoriile , tot il fac eu dar sa luam unu' mai intai sau ne facem unu gratis pe host :-?? Cum procedam?
|
Quote:
|
Un host bun de la un reseller cred ca as putea sa fac eu rost:).Problema ramane serverul de joc de unde luam
|
1 Attachment(s)
Update !
|
I smell trouble :)) daca nu faceti ca st va fi bine
|
auziti una peste alta voi faceti forum skinuri si alte alea dar echipa cum se numeste ? ... si vati hotarat de ce veti fi ? si app drift sunt multi care fac din mouse ..
|
Quote:
|
Si nici experienta nu aveti la drift/race aveti 1 luna max de lfs si va faceti de toate ;) , oricum eu nu cred ca o sa rezistati foarte mult
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uitate la poza si Uimestete :)Drift nu stiu sa fac ..., dar race ...:twisted: |
propunere pt nume: Romanian Racing Syndicate
|
6 Attachment(s)
Quote:
Stai linistit vom rezista avem deja 10 membrii in echipa , hosting asigurat dar peste 2 luni , nume avem tot mai lipreste skinurile Am pus pentru tine niste poze cand faceam drifting in Y ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning