Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed ! (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/241848-live-for-speed.html)

Hawx. 21-02-11 16:50

Re: Live for Speed !

1 Attachment(s)
Update !:twisted:

cipry02 21-02-11 18:25

Hawx...mai bine ia un template si modifica-l.E mult mai ok.O sa ma apuc sa fac si eu unul :).Ma pot ocupa si de moderarea forumului, daca e treaba serioasa zic sa luam si un domeniu.

Hawx. 21-02-11 18:28

Ms ca te implici .Skinul tot dintr`un template e ....

nonameDesign 21-02-11 18:28

Pai ar fii dar nu stiu preturile si cum o sa procedam de unde il luam da sa luam un hosting serios ... nu unu din ala care are lag sau alte buguri , iar de forum il instalez ii fac forumurile , categoriile , tot il fac eu dar sa luam unu' mai intai sau ne facem unu gratis pe host :-?? Cum procedam?

Hawx. 21-02-11 18:31

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4107131)
Pai ar fii dar nu stiu preturile si cum o sa procedam de unde il luam da sa luam un hosting serios ... nu unu din ala care are lag sau alte buguri , iar de forum il instalez ii fac forumurile , categoriile , tot il fac eu dar sa luam unu' mai intai sau ne facem unu gratis pe host :-?? Cum procedam?

Pentru inceput o sa luam pe un host gratis ...Daca nu reusim cu echipa sa nu dam bani degeaba sau ...Cand o sa fie totul gata forum/skin/echipa/jucatori atunci sa ne gandim la un host .ro

cipry02 21-02-11 18:33

Un host bun de la un reseller cred ca as putea sa fac eu rost:).Problema ramane serverul de joc de unde luam

Hawx. 21-02-11 18:37

1 Attachment(s)
Update !

69RUP 21-02-11 19:36

I smell trouble :)) daca nu faceti ca st va fi bine

Choby 21-02-11 19:57

auziti una peste alta voi faceti forum skinuri si alte alea dar echipa cum se numeste ? ... si vati hotarat de ce veti fi ? si app drift sunt multi care fac din mouse ..

Hawx. 21-02-11 20:02

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 4107503)
auziti una peste alta voi faceti forum skinuri si alte alea dar echipa cum se numeste ? ... si vati hotarat de ce veti fi ? si app drift sunt multi care fac din mouse ..

Numele inca nu ne`am hotarat.Echipa o sa fie Drift/Race ,daca eu nu pot face drift din mouse o sa particip la race ...Si ce e rau ca facem Forum/Skin ?

69RUP 21-02-11 20:18

Si nici experienta nu aveti la drift/race aveti 1 luna max de lfs si va faceti de toate ;) , oricum eu nu cred ca o sa rezistati foarte mult

Hawx. 21-02-11 20:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 4107621)
Si nici experienta nu aveti la drift/race aveti 1 luna max de lfs si va faceti de toate ;) , oricum eu nu cred ca o sa rezistati foarte mult

1 luna ?:))
Uitate la poza si Uimestete :)Drift nu stiu sa fac ..., dar race ...:twisted:

cipry02 21-02-11 20:35

propunere pt nume: Romanian Racing Syndicate

nonameDesign 21-02-11 20:38

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 4107621)

Eu personal joc lfs de 5 ani si am avut sute de servere. Dar tu pe cate servere ai jucat? ai jucat multi player sau nici nu ai iesit din grupul "Demo" :lol:
Stai linistit vom rezista avem deja 10 membrii in echipa , hosting asigurat dar peste 2 luni , nume avem tot mai lipreste skinurile
Am pus pentru tine niste poze cand faceam drifting in Y ;)

nonameDesign 21-02-11 20:41

Quote:

Originally Posted by cipry02 (Post 4107708)
propunere pt nume: Romanian Racing Syndicate

Merci de idee dar pana acuma am stabilit cum ne vom numii "Ro-Maniacii"

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning