![]() |
Re: Logan Provoaca !
I hate you.. :twisted:
|
Quote:
|
cand vrei tu ......da astepta sa schimb si yo planetarele alea......... am gasit ceva care s-ar putea sa te intereseze.............. call me
|
Loganul este nedisponibil 3 zile..... e la doctorul de masini:( sufera un facelift. :p
|
Loganu e BAW?alintat de noi drept spider?:-) mare admirator al masinii tale :) si al daciei lu george :) chiar frumos loganu
|
poze ;) q golanul
|
zi de la cine ti-ai mai luat-o in freza :) unu cu o toyota ... ia vezi poate itzi aduci aminte :))
|
eu park lam vazut acum cateva zile ... erai la vale pe bada 1 si te'ai luat putin dupa rx8'u ala rosu .. :D te'ai tinut bine cativa metri da' dupaia cred k a apasat ala cu mazda pe acceleratie :P :)) !
|
Quote:
Cu banii de pe golan faci un Swift de rupea gura la toate masinile din galati... :D |
Quote:
poate nu toti vor rachete de masini ... :D poate omu mai vrea si lux :-" :P |
si de curiozitate imi spui si mie ce lux ai in logan?
Cred ca in trun swift ai mai mult lux si daca mai e si gti si 4wd si pui si niste carburatoare de busa ai si lux si rupi si chiloti la mergedese si bmx-uri PAREREA MEA |
parerea mea e ca sunteti offtopic :)
|
ink asteptam poze cu loganul ala alb care ziceai ca a fost la doctor, pt facelift ! si poate ajungi si prin braila ;)
|
poate facem cumva sa ne intalnim sa ne dam si noi.eu sunt cu loganul verde negru de la buzau.
|
vii in galati :)
daca vii ma dau si eu cu tine :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning