![]() |
Re: Golf 2 Low
Ms frumos...o sa ii pun si folia p luneta dar e urat afara si mai sunt altele de facut ...
cum ar fii coborata de fata inca 2 cm:D |
mai coborata ..... imi place cum suna ! golful daca nu e low si clean , nu are farmec , ca sa ma exprim asa. deci bafta cu modificarile !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Umblat putin la aripile fata se poate lasa fara sa frece, mai complicat o sa fie cu unghiu de fuga
|
Niste poze din timpul reconditionarii jantelor ai ? Cu ce ai scos protectia de pe ele?
|
Am niste poze...da tre sa caut
|
8 Attachment(s)
Poze:
|
Ce pasta de polish ai folosit si smirghel pana la ce granulatie?
Au iesit frumos.:D |
Pt metale dar nu stiu cum ii zicea si smirghel pana la 2000
|
Ms frumos de informatii!:D
Pare facut polishul cu ele sus pe masina .Asa e? Daca nu le vand pana la sfarsitul lunii pe ale mele o sa ma apuc usor usor de ele...cu toate ca nu imi vine si nu prea am timp de frecat atat la ele dar in 7 ani poate le dovedesc si eu..:-P |
Pai dai o fuga la policolor iei decanol si mult smirghel 400-2000,te apuci de treaba si dupa c iti iese prin ochi ai terminat...o janta si dupaia nu mai ai decat 3
Daca pot sa te mai ajut cu cva...oricand Bafta |
foarte frumoasa masina...dar totusi cred ca prea low pt drumurile noastre:P(oricum arata super bine asa)
|
Am luat Decanol si nu are nici un efect asupra stratului protector al jantelor. Inmoaie acel lac/plastic si nu se ia de pe janta, daca il las o ora-doua se intareste la loc. Mi-a promis cineva ca o sa mi le sableze cu granulatie de 800 si cred ca este mai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning