![]() |
Re: Sal
Sunt de acord frate ca ar trebui k sa se foloseasca un limbaj decent pt. k indeferent de \"vitejia\" fiecaruia nu ar trebui sa foloseasca un limbaj obscen.
|
salut. nu am mai postat de ceva vreme pe forum... mai mult l-am citit... sa mai vad si eu care mai este treaba.
Quote:
Quote:
Sper sa nu imi porti pica ptr acest post :) |
cred ca o sa fac si eu global announcment , fratilor , e \"furious\" nu \" \"furios\" e , \"speed\" nu \"spped\" ar mai fii exemple dar nu stau sa le caut , pana atunci uitati-va la semnatura lui qweJustice
|
Re: LECTIE ELEMENTARA DE GRAMATICA
[quote=\"Hondarul\"]In urma spurcarii limbajului nostru national pe acest forum de catre anumite persoane care se stiu in toate domeniile automobilistice, mai putin in scrierea corecta a limbii lor natale, am zis sa incerc sa le arat greselile pe care le fac.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Dupa ce ati facut postul asta pt ca lumea sa vada cum se scrie corect,greselile continua sa apara.
|
Topicul asta nu va duce la repararea greselilor si nici nu le va face sa dispara.
|
Re:
Quote:
|
75% dintre romani sunt agramati! Ce mai conteaza cei de pe forum-ul 4tuning?! :lol:
|
ma las draqu de corectat ca ma doare mana si este prea multe greseli de corectat...
Acum HONDARE nu stiu daca ai scris intentionat sau din greseala...... ori ca erai obosit dar in fine......stiu ca nu ai cum sa gresesti la faza asta ......dar am pus-o si eu asa de entertainment. |
mda...destul de greu cu geografia asta
una-i sa omiti o litera, alta e sa bagi cratime prin toate cele... parerea mea |
Eu continuu
NU Eu continui |
sa stii cum se abordeaza un viraj, sa fii costient in orice clipa aflat la volan, sa realizezi ce obstacol iti apare si cum poate fi evitat cat m-ai eficent, etc......
poate fi evitat cat mai eficient.......whatever...:D |
bravo! felicitari pentru threadu asta.
|
buna treaba cu topicul asta, poate se mai simt unii...
|
corectati ce a scris ZanDer(analfabet???!!!), daca are cineva rabdare :lol: :
\"ba da mah ... dapei de sa zic?! turbina ... pana mea ... nush tu sjtii da io zic ca ar fi cam muuuuuult de lucru ... varu-mio din oradea are un ursuletz coupe cu motor de m bagat pe el ... el shio schimbat comp de bord care ii \"fully tuned\" deci si lo facut special pt liniutze shi il are si ala original ... is amandoua in acelasi loc ... deci practic scoate mufa si obaga in alalalt in cateva sec ... nush acuma ca nam vb cu el demult ... sta in oradea shapei no ... cel putzin el asja mio zis apei nush acuma ce o facut cu compu da ... o sa il intreb \" :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning