![]() |
Mersi mersi..Ai o bere pt asta :P ..Nu sunt nici profesionist..dar nici varza..pot face multe..m-ai uita-te prin forum la toate sectiunile daca vrei sa razi..am pus niste poze marpha..
|
lol ok ma uit sti ce as vrea sami faci??uite emblema mea o vezi asta cu rs4 o poti face?? :lol: :lol: :lol:
|
Pai asta e floare la ureche..ti-o desenez si in paint..pe casa e mult mai usor..ai Yahoo Messanger ?
|
da frate am si din ala messenger katalinrs4 :lol: :lol: :lol:
|
si cu ce exact faci aceste desene pe masini?
eu personal nu le am cu desenele pe masini....viniluri a la F&F mi se par de prost gust, riceboy mods sau kitch tuning cu ziceti voi.... |
Pai mai intai dau conturu` cu o chestie care se ia..in caz ce gresesc..si pe urma in interior cu Montana Cars..special pt asa ceva..adus din Italia..Flacarile ies marpha pe masina argintie...galbena..neagra..dupa parerea mea...si tribale pe alba..:P
|
Pai vreau si eu flacari pe un golf 2 negru. Da-mi un pm cu ce modele poti sa faci, preturi si ce mai crezi tu. Multumesc!
|
1 Attachment(s)
SHA am vazut golful tau...la tine ar fii marpha ori in spate..ori in fata..si culori eu zic ca rosu aprins ar fii marpha...uite un model
|
Pai da-mi un nr. de tel. si dupa sarbatori (daca nu ne mai intalnim la vreo \"adunare\") te sun. merci
|
1 Attachment(s)
Si pe lateral ceva de genul asta...Pai nu am un nr de telefon stabil..mi le cam skimb..si fix nu am..dar eu vin in general la adunari..si nu ai cum sa nu ma vezi..ma imbrac super larg..si sunt mai mic de inaltzime..si de obicei vin cu o dacie alba b-12-zmd.., zi-mi nr tau de mobil ( daca ai) !
|
Atunci vorbim la urm. intalnire. Vii pls la mine, k eu am (mari) probleme cu memoria? Mersi!
Ce-am eu in cap sunt niste flacari pe tot botul masinii pana aproape de parbriz (ultimele flame :wink: ) |
1 Attachment(s)
Okey..dar zi`mi si mie cum te cheama macar..:P ca sa stiu ce zic cand vin la tine..Uite ceva de genul asta iti place ?
|
bogdan il cheama :lol: :lol: :lol:
|
Mersi Cata.
Da, ceva in genul asta la flacari - dar pe negru se vede altfel si trebuie facut un model si mai spre bot. Cred. |
Okey Bogdan...Cand ne intalnim sa-mi arati tu cam cum ai vrea sa fie..si imi fac eu o idee...si iti spun..Dar O sa-ti fac pe la primavara..sa fac niste skitze...mai multe..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning