![]() |
Re: Systemul meu din casa
Quote:
Stiu, nui mult deloc.. dar este o plecare totusi..Eu relativ mam axat pe bass.. Sunt bass Addict daca intelegi.. |
Eu te inteleg, dar ca si sfat de viitor, nu te axa pe bass pentru ca este calea gresita catre o auditie muzicala de calitate. Sunt convins ca o sa iti treaca pasiunea pentru bass si o sa cauti sa sune si restul de octave corect. Sincer, din toate sistemele pe care le-ai avut tu cred ca cel mai muzical a fost cel cu statia sony si boxele din '70.
|
Quote:
|
eu am nistea deastea :)) mici albe si canta bine si tare :))
http://www.ddaudio.com/personal-audio/pm151.aspx |
4 Attachment(s)
fostul sistem ce l-am avut in camera:cry:
apoi am trecut pe car multimedia:twisted: LE: era sa uit, placa de sunet X-Fi Xtreme Music, cam slabuta, ar fi mers un M-Audio... dar nu m-a tinut buzunarul la momentul respectiv . Actualmente am trecut pe laptop si nu ma mai complic cu sisteme audio fixe . |
4 Attachment(s)
nu am cine stie ce, dar pentru mine este super ok ...pot asculta muzica , pot vedea un film si sa se auda bine ( nu ma omor dupa sunete din toate directiile 5.1, 7.1 ) doar stereo....si fara subwoofer...ca am de-ajuns in masina
2 monitoare Behringer fata amplificate de un sony TA-FA 5 ES 2 boxe de podea sony spate amplificate de un sony TA-F 550 ES toate primesc semnal de la un PC unde am o placa audio M-AUDIO , digi tv, si tv in imagini vedeti PC -ul , amplificatoarele, si boxele.....si asezarea lor in sufragerie ....este coltul meu de liniste cand vreau sa ma odihnesc dupa munca si mult bassss ;) |
Quote:
|
e marfa sistemu bre ludovic, mai mult decat suficient:-)
itz fash treaba :lol: |
merci frumos.....intotdeauna este loc de mai mult....!!!!
|
3 Attachment(s)
Salut !
Avind an vedere ca am renuntat partial la muzica din masina si totusi aveam nevoie sa mai ascult ceva ce suna bine si TARE:rolleyes2...mam dotat cu neste chesti....asa mai peste medie pentru un apartament dar sunt foarte multumit de ele ! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nostalgie... :)
|
Ce frumos lucesc ele:-)