![]() |
Re: E46 - BMW ///M3 by PAK.Racing
Caius .. ai dreptate .. il cam da de gol semnatura :))
|
Frumoasa este M3-u pake, a fost senzatie pt mine si am avut grija de el si sper ca si tu la randu tau sa te bucuri iar de ea si sa o faci si mai grava am incredere in tine si sa fim forta cand vine caldura !!!
|
Sa stapanesti sanatos ''din nou'' bolidul:-).Arata intr-un mare fel masinuta asta.Multi km cu ea, fara incidente si asteptam bun gust in tot ce ti-ai propus cu ea pe viitor.Fortza ///M!
|
Foarte frumoasa masina..sa o stapanesti sanatos ! :twisted:
|
La masina se lucreaza incet dar sigur, ideea e ca stau mult dupa piese, unele sunt custom, altele vin de departe de alte nu am bani... ca in viata de...
Acum urmeaza ca zilele astea sa pun 2-3 poze cu ce se mai intampla... Masina o fac singur cu mana mea asa ca evolutia este lenta. Asa ca ma apuc de partea spate, unde am bara sparta, difuzorul muci, tipsurile de la toba intr-o parte (JDM style?), alte stopuri, portbagaj CSL si om mai vedea... https://img828.imageshack.us/img828/1750/dsc2921i.jpg |
Difuzorul, in ideea ca il faci pe asta sau daca cumperi altul, optezi tot pentru negrul asta sau il faci la cul masinii?Nush ca o parere eu zic ca strica imaginea tot negrul asta mai ales ca e colant.Mnah.......totusi e ///M!
|
Quote:
Altul cu siguranta! Ideea ca am in cap ceva idei de cum vreau sa arate masina insa le iau usor pe rand si apoi ma hotarasc care cum va fi. In principiu difuzorul va fi culoarea masinii cu marginea ''carbonizata'' :lol: |
Quote:
S-a inteles sef.Din ce spui (fac referire la difuzor) va fi TUB!:-). |
|
1 Attachment(s)
pai da ma pake ... dar astea nu sunt US style sidemarkers ? :D
DRL mode parca e asa... sau gresesc eu ?! |
Quote:
https://img442.imageshack.us/img442/8327/img0074ts.jpg |
e murdara masina sau e frecat colantu???
|
Quote:
E lovita! Colantul e frecat, rupt, murdar... Asa am luat-o... Insa nu am ajuns inca la partea fata, vine si ea curand. Momentan lucrez la partea spate... |
cam cat o fost colantata masina... si merita??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning