![]() |
Re: Dacia Galbena...
Quote:
|
e totusi diferita fata de altele.Daca omului i-a placut asta e!!!!!!!!!!
|
dacia asta apare si intr-un-ul din numerele COX nu stiu care la sectiunea KITCH
|
De ce daciile se pretind cel mai bine la Kitch, oricum se vede k a depus foarte multa munca propietarul la ea dar dupa parerea mea fara folos
|
pana la urma e doar o dacie.....:sad: daca omul nu are bani de alta masina si vrea ceva modificat face o dacie :sad:..... nu cred ca ar putea face ceva mai frumos de atat la o dacie
|
io cred ca se poate mult mai mult de atat.....bani sa fie ca restul se poate rezolva:D
|
mmmmmmmm asa e dar la desing exterior nu prea ai ce face ca e model cam vechi si nu merita sa dai pe o bara din fibra atatia bani....:???: parerea mea. doar la motor si la interior sa ii faca cate ceva.
|
se pot face multe si la exterior....numa imaginatie sa ai si o mana in buna in desen.....plus un tinichigiu bun
|
si crezi ca merita pentru un asemenea model de dacie?:D u ai face o asemena dacie? macar de era un an mai bun. la asta pun pariu ca trebuie facuta si tinichigeria.
|
Urata...daciile nu merita tunate,dar daca lui ii place...ata e
|
dupa cum am scris si mai sus omul isi face masina dupa posibilitati. asta e parerea mea.
|
tuning de bazar....e mai obosita decat aia verde care am pus`o eu...si la care a fost destul feedback...:">
|
Parerea mea: captota e marfa, farurile ar trebui schimbate si nu mai zic de semnalizatoarele din fata, eleronu e marfa dar nu se potriveste masini la dacie trebuie un eleron mai mic cat mai lipit de portbagaj, o culoare mai kalumea nu gasea decat galben. Mama da ce are in spate 4 tevii mama ne-a spart cu asta 1 nu ii ajungea deci parearea mea este ca masina e praf
|
Salut vlad!!!Pot sa pun o poza cu dacia mea!!!Sa vad ca ce parere ai despre el!!Masina a fost dusa din cluj pe de str parisului!!!Poate o cunostii!!!
|
e frumoasa capota..... mie imi place si eleronul....dar fiecare cu gusturile lui :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning