![]() |
Re: dif fata spate pt golf 4 cu cdplayer alpine cde-100eub
s-au lasat userii care erau intr-un timp activi pe forum? :cry:
|
nu are rost sa pui difuzoare si in spate. mai bine strangi bani pentru unele mai bune in fata si in felul asta schimbi bugetul si te uiti spre alte marci
|
revin cu o modificare in loc de alpine am achizionat un Kenwood KDC3057-URY. avand in vedere ca mi-am pus in gand sa insonorizez toate usile vreau sa pun difuzoare si in usile din spate. inca astept o idee cu privire la difuzoarele cu cel mai bun bass.
|
http://ddaudio.com/products/mobile-a...-hybrids/cs-65
O parere. Sunt de ascultat. Se incadreaza intr-un buget similar cu al tau. Cu siguranta, datorita masinii, vor suna acceptabil spre bine. :) |
din ce am citit la specificatiile lor sunt mai mult pentru suplimentarea necesarului de medii-inalte, iar eu imi doresc ceva pentru bass profund. plus ca nu au magazin pe la noi prin tara, iar ca sa iau sh parca nu m-as risca. apropo tu le-ai ascultat pe viu pe astea?
|
Bass profund din usi in 400 lei nu stiu daca se poate, dar sper sa ma insel. Difuzoarele astea le-am ascultat la Rellaxx, ce-i drept, intr-o incinta, nu pe o usa. Dupa mine, nu suna rau.
Pe masina mea am 2 perechi de ddaw 6.5 si pot zice ca fac ceva bass. Poate ai ocazia sa treci pe la rellaxx sa le asculti si tu. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning