![]() |
Re: 91" Jetta Coupe
De ce am impresia ca o sa iasa "ce trebe' " din jetta asta? Fparte fain a iesit vospitu. Spor la frecat la rotile alea.:twisted:
|
felicitari...intradevar o masina destul de rara.avem si noi una in ploiesti,proprietarul a pus vr6 pe ea.e crima masina.
inca odata felicitari si spor la modificat ;) |
foarte tare masina,mai ales ca este coupe.mai baga poze.
|
Cu toate ca as fi ales o nuanta de gri mult mai inchisa trebuie sa iti spun ca sunt inebunit dupa masina asta, Jetta Coupe e superba...sunt curios de continuare
|
7 Attachment(s)
aproape gata ... :rolleyes2
|
belea :)
super frumoasa :shock: |
mersi Electronic :)
dar pana la a fi super frumoasa mai este ! plasticul de pe portbagaj,cel pe care se pune nr trebuie inlocuit ca e rupt,mai am nevoie de bandoul de pe usa de la sofer :cry: 2 faruri identice ... si lista mai poate continua !!! oricum, mai urmeaza ! |
foarte frumoasa masina s ai parte de ea fara incidente ,un singur lucru vreau s te intreb de unde ai luat eleronul pt ca eu am cautat peste tot si nu gasesc
|
Dumnezeule cāt de frumoasă este ! Mereu mi-am dorit o jetta coupe :((((( cred că vānd golfu :)) !
Te superi dacă īmi zici și mie un preț pe PM dacă dorești ! Mulțumesc mult! |
4 Attachment(s)
planuri pt viitorul apropiat ...
un interior , oglinzi+geamuri electrice,incalzire in scaune , o suspensie cu un drop mai mare , xenon ... alte roti (BBS/SCHMIDT).. alt motor (Abf de preferinta)... etc ! |
In primul rand felicitari pentru masina, este ceva deosebit la noi o jetta coupe.
Ar fi ceva frumos sa iasa cum este cea din ultima poza. De curiozitate, masina ai vopsit-o tu s-au ti-a vopsit-o cineva ? |
PDV, mersi ! o sa iasa intr`un final ca aia :lol:
masina mi`a vopsito un prieten (cadou de ziua mea) ... |
Felicitari foarte frumoasa masina!
|
6 Attachment(s)
Winter Mode ...
|
foarte frumoasa, ce suspensie ai ?