Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Noua dotare a politiei - Dacia LOGAN - Exclusiv 4tuning (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/2396-dotare-politiei-dacia-logan-exclusiv-4tuning.html)

TNos 04-11-04 19:17

adu4mazda..nu e nici o manevra...daca te-ai gandi putin ai vedea ca banii au fost cheltuiti bine...in loc sa isi faca locuri bune in birouri si alte chestii au hotarat sa cumpere masini noi...bunicele...cu care sa poata mentine ordinea publica intr-o masura mai buna...cam in mare asa vad eu lucrurile...

HoricutzWSR 04-11-04 19:33

hmmmmm.....logan`uri de politzie zici frate......pfhuhahaahahahauauahuahhaahahahahha.... ...mai bine alea vechi da`le dreaq alea se stricau....le reparai cu sarma shi patent...astea se strica shi po` sa le arunci la cat s`a obisnuit politia romana sa sufle in jigloare :)) :peace: peace brothaz KID Tuning Rullz!!!

steph 04-11-04 19:48

ce katerink dak tre sa mearga la vreo interventzie o sa isi puna rotzi ajutatoare k la biciclete sa nu se rastoarne dak tre sa ajunga repede undeva :)

maidanezu 04-11-04 20:48

ma scuzati ca ma bag si io in seama da cred ca si olticu' meu comprimat face fara prea mari eforturi un logan fie el si de 1,6...cel putin la demaraj...ca la 6000rpm am abia 150km/h....deh cutie de gsa in4...
cum ar fi sa provoci masina politiei la o linutza de la semafor pana la 60km/h?....chiar teoretic nu au ce sa-ti faca daca accelerezi ca disperatu' de la 0 la 59km/h...?!? :lol:

bog88 04-11-04 20:53

sper si eu ca omu de mai sus ca se toarna un film cu multe ciocniri in lant...si cum 1300le e considerat retro afara, ca seamana a R12, n-au vrut sa se trezeasca cu proteste:lol:

APROPO aveau ceva pe bord...CE[/b]

driver 04-11-04 20:55

0-49 50 e limita inlocalitate

bog88 04-11-04 21:00

anyway apreciem spiritul de gluma agariciului din guvern care a decis sa ia loganuri...respectiv sa ia spaga de la renault nu de la o firma serioasa. omului chiar nu-i plac sticletii :wink:

pluto 04-11-04 21:50

banuiesc ca aceste masini sunt menite sa inlocuiasca vechile dacii care mureau din 3 in 14 si arorile acelea cu care ne-am obisnuit toti (asta s-a spus si mai devreme) dar cred ca au si rolul de a face o oarecare reclama firmei ptr ca nu prea cred eu ca un roman cu mintea la cap si gandul la buzunar s-ar arunca sa isi ia un logan decat daca e demonstrat faptul ca acestea isi merita banul. totusi ar trebui sa apreciem ca macar se incearca o \"modernizare\" a parcului auto al politiei romane si sa ne rugam sa inlocuiasca de fapt passaturile v6 care totusi sunt capabile de ceva. asa ca la multe loganuri si putine masini serioase \"dragi\" politisti.

Hondarul 04-11-04 22:53

Bey oameni buni, in SUA, gaborii au masini diferite in fiecare stat. Unii au chiar Camaro de politzie, altzii Chevy Impala... Cel mai puternic motor de serie de pe Impala are cam 300 de cai, un V8, normal... Dar masinile gaborilor au din fabrica 450 de cai... Si asa au toate, fie ele Mondeo, Camaro sau Impala... Arata ca un cur masinile dar ce au sub capote, nici macar Veilside nu face... Asa ca poate o fi la fel si la noi... Scrie 1.4 MPI si de fapt au motoarele de pe Clio Sport... Cine stie ??? :wink:

MARIO_BMW 04-11-04 23:13

Hello

1 Attachment(s)
:shock: are dreptate baiatul care spunea ca s-ar putea sa fie motor de clio sport ! .... dar chiar si asa nu au stabilitate sa se comporte ca un clio sport :D

sunt marfa.....oricum :D decat ragaliile alea de berline :lol:

ICE-M 05-11-04 00:55

primul meu post din cate stiu

io sunt chiar fericit ca au primit logan-uri cu ce motorizare vor ei ca tot dacii sunt si nu au nici o sansa. oricum si io cred tot ce sa zis mai devreme nu sunt pentru circulatie.

maibunu 05-11-04 01:54

Asta era intelegerea cu statul Roman sa doteze politia romana cu masini Dacia Logan cat despre motorizari se pare ca sunt cu motoarele de 16 16v 102cp care o sa apara in februarie alte modificari nu stiu sa aiba dar tot ce e posibil asa si cum pasaturile au venit modificate din Germania asa pot sa fie si astea modificate!!!

Hooliganu` 05-11-04 07:55

Bai ce naspa...de ce draq nu le da si lor berline ca asa ma prind repede da-i dracu...Dacie berlina contra Logan e cam nasol...dar ma descurc eu ca m-a alergat Vento-ul si i-am dat cateva sute de metri(nu in linie dreapta) :twisted: Cadea-v-ar motoarele la Loganuri si sa se dezmembreze..:))

Ema 05-11-04 08:21

Probabil ca nu mai au bani de benzina pentru Passat si Vento :roll: :lol:

Bogdan_16v 05-11-04 08:54

Passat sunt diesel, daca nici pt alea nu au bani... :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:57.

- Copyright 2026 4Tuning