![]() |
pai atunci cine vine, cu cine merg?
'eu cu cine votez?' |
vine si yo
|
Pacat ca nu pot sa vin si eu :evil: dar in data aia ma duc la un show de tuning in Deutschland :twisted:
|
Re:
propunerea mea suna asa:duminica la 12 PLECAM de la selgros din parcare la 1 suntem la arad(ma gindeam la horica)belim ochi vre-o ora doua peurma mai o ora la karturi si.......eu mai am loc de doi contribuabili la benzina,doritori sa ma sune
|
Re:
Quote:
nush de ce ... da cred ca ai incurcat duminicile! akimoto sa mor eu ce comunist esti! |
de ce-s comunist mah ?
|
Venim si noi doua masini deocamdata!!!!Am fost invitati de organizatori. Ne vedem acolo ....Sanatate
|
va asteptam sanatate 8) 8)
|
ok, ne vedem acolo :wink:
|
Si cred ca o sa fie si oradea p'acolo.Mai mult ca sigur Ervin...adica cel cu Calibra cu paint-u ala fain o sa fie...SI is curios ...curse nu se fac, numai tunig...adiv=ca expozitie...ca ar fi si lume care s-ar da si la cuse mami mult ca sigur.
Si unde se tine si la ce ora incepe...ca eu n-am priceput in totalitate. Va salut...cu respekt. |
Scuze cat de naspa am scris mai sus...dar ma grabesc.Astept sa mai aflu ceva noutati...Va salut cu respect...de abia astept.
Repet intrebarea:nu se tin si curse de viteza, sau indemanare?ca ar fi mult mami atractiva competitia atunci...pe langa tuning sa vedem si curse adevarate... salutare inca o data...si poate ne vedem la Arad ;) |
Re:
da am incurcat data dar duminica e tot duminica:)deci ramine duminica la 12 la selgros?daca da datzi si voi un tel,eu voi fi doar cu femeia si copilu deci mai e loc de sponzori:)
|
dytjtyj
Hai ca ma risc si yo
CAUT 3 (tri) SPONSORI !!!! 0740488109 |
Mergem!!! :D
|
:? mah ... da dintre voi stie careva unde trebe sa mergem acolo?? locatia ca sa zic asa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning