![]() |
Re: E46 - Compact 316ti
4 Attachment(s)
Dupa atata timp, masina sta pe dreapta de ceva vreme, a cam afectat`o iarna, mai am cate ceva de schimbat, restilizat si reparat pe la ea, dar pana nu e gata nu cred ca o mai scot.
Pun cateva poze cu ea de asta vara... |
Quote:
ce gume ai pe ele? |
Nu mai am gume pe ele, am avut 205/35 fata si 225/45 spate
cele de pe fata mi` le-a spart la vulcanizare, nestiind sa puna un strech pe janta. Pt jante am gasit buze noi, "relativ" ieftine, dar sunt prea mari pt motorasul meu:D LE: Jantele nu bat, doar ca au buza sifonata |
da,da....si in Tm in general aceas problema,putin se pricep sa puna gume mai inguste pe jante asemenea,am ramas si eu cu ceva urme pe buza dar asta e...sa nu zic ca am pe fata runflat si in N locuri nu au reusit sa le dea jos
sunt 17 sau 18...? eu zic sa le duci la "refacere" si atat,arata chiar ok,si pe vremea asta nu prea iei banul pe ele daca le dai |
pe 18", in cel mai rau caz, cumpar alte buze pe spate
|
Intr-o zi , chiar ma intrebam cum arata un e46 compact cu bb look , acum am gasit raspunsul , DEMENTIAL :shock: ! Foarte frumoasa masina !
|
Frumoasa masina.sa o stapanesti sanatos si fara incidente:D
|
Quote:
|
Salut! Daca nu deranjez, vreau sa ma adresez pasionatilor cu urmatorul lucru - Machete de jante BBS RS.
Intra pe https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...te-bbs-rs.html sau www.facebook.com/ranwhest |
| All times are GMT +2. The time now is 06:41. |
- Copyright 2026 4Tuning