![]() |
banuiesc ca toata treaba se va tzine la ceva legale ca noi nu facem ilegale :P.
motoarele sunt la fel adica aproape la fel 110 si 130 inca o intrebare stie cine ce marca e toba de pe golf???? |
De pe Golful din Insomnia? Noua toba e Borla... cand a participa la indemanare nu stiu ce toba avea dar sunetul scos de masina nu era de la toba ci de la un accesoriu pus la ea :D
|
Re:
Quote:
K din filme mi`i se parea k se auzea NASOL RAU! :roll: |
Un fluier la capatul tevii :D :P
|
Re:
Quote:
|
Ma, daca ma ofticati mult, il aduc pe George Zamfir sa-mi faca evacuarea in nai... :lol: sa vedeti ce tonalitati am atunci...
Stiu, offtopic, dar nu m-am putut abtine... Ca sa fiu ontopic, eu zic ca Golful castiga... |
era fluierul piciorului ...
acuma e pe sev fluierashul ... oricum ... golf`ul e pregatit pt. orice! |
din nou banii mei sunt pe golf :)
|
Re:
Quote:
bai.... fratilor? acela nu este un fluier din capatul tevii ci, din capatul targului Vitan. Oricum a scapat de el Nu mai este pe Golf galben........ acum este Golf negru cu nr.de OT ha ha ha Sory pr. oftopic |
Pan` la urma va mai datzi sau nu? :D
|
nici o secunda nu cred ca golful ar putea pierde ...
dar ca sa se califice octavia tre sa treaca de mine .. eu sunt golful ala cu \"fluier\" , dupa cum spuneti voi ... 130cp tdi .... stock inca .... deci .. eu sunt pe asfalt zi de zi .... |
si o sa se califice mah. :lol: :lol: no ofence
|
ehhehehehehheh eu am provocat dar nu a fost sa fie
eu pariez pe skoda :twisted: cu sigurantza |
tra , imi dai si mie un pm sa-mi zici ce si cum are masina aia ? octavia... ? ma sperii , golfu asta face celica .. dunno .. tu stii mai bine
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning