![]() |
Re: '02 Skoda Fabia 1.9 TDI BV
Bun venit , sa nu ne zici ca pregatesti cel mai tare fabia 1.9tdi:lol:
|
Pune ba mai multe poze nu fi zgarcit.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Incerc doar sa o fac mult mai faina decat fosta masina, golfu 4. Atat tehnic cat si pe partea de aspect..... |
Frumos golfuletul :)
Si intrebarea fireasca : de ce ai dat Golful si ai luat Fabia ? |
Quote:
Mi-am dorit un diesel 1.9, pe o masina micuta, ibiza, polo, fabia...., din care sa scot performante... Sper ca pana prin vara sa termin ce mi-am propus, si anume pragul a 190-200 cai. :D |
Quote:
|
Quote:
|
pt Octavia 1, 4x4 atd 101 cp cam la ce preturi se ajunge cu alt soft?aveti colaboratori si in partea de vest a tarii?
|
Multe "succesuri" cu proiectul tau! 1.9tdi este un motor cu potential, nu o sa-ti fie greu sa atingi pragul de 200cp. Eu sunt unul dintre fostii clienti TCM, care a ales Powertech Buzau din mai multe considerente!
|
Am uitat sa precizez, pentru cei necredinciosi cu softurile: TCM poate face softuri pentru masini stock, safe! Un tuner cu adevarat bun poate face softuri si de 200+hp safe din 1.9 tdi (sau 2.0tdi)!
|
Imi pare rau sa te contrazic erickutz, dar dintr-un motor de 1.9 tdi doar din soft nu are cum sa scoata 200+ cp nici tata tunerilor. Si safe ... :D
|
Nu am spus ca doar din soft. Iti trebuie alt turbo, alt ambreiaj, alt intercooler... Dar cel mai important este cum este softul facut pentru a avea atat putere cat si fiabilitate cu noile componente :)
Hai ca ii poluam topicul omului si nu e frumos.. tzutzu multa bafta cu proiectul! |
1 Attachment(s)
Cam asa ar trebui sa arate tzutzule nu?:D
|
Quote:
|
Quote:
Bafta cu midificarile la Fabiuta! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning