![]() |
Re: dacia 1300
am gasit eu..am vrut s-o iau...de la primul proprietar..un tip d vo 55 ani.fara permis...o are de noua din 80, maxim 40.000km...la bord, in garaj, am vazut-o destul de fugitiv..si arata super OK...dar vrea s-o radieze..sa nu mai plateasca impozit.si mai vinde el..una, alta de pe ea :evil: :x :rolleyes2 :evil:
|
o masina din 70 fara rugina cu 10 000 km reali si motor perfect!!!vrei cumva sa fi tu cel care face al 2 schimb d ulei?:D
|
salut.ma intereseaza.detalii.poze.merci anticipat:-)
|
Am si eu una din 81 itp valabil 2008 ..asigurare valabila pana la sf.anulului....merge stas..motoru nu da gram de fum ....are tot original pe ea ..15 mil
|
din cate stiu eu delta a cumparat masina, una super chiar, si ar cam trebui sa anunte si el
|
se poate inchide.da am cumparat o "batranica"care se afla intr-o stare de functionare si estetic impecabila.deci am rezolvat .merci oricum pt.oferta.
|
poti sa ne-o arati si noua? ..si vrem detalii :)
sa ai parte de ea :wink: |
pai ce sa va zic,masina este fabricatie 1977,este o bijuterie.cel care a avut-o avut o ff mare grija de ea(merci fabian).nu am poze dar poti intra pe dacia club si o gasesti pe acolo.am sa revin cu poze.
|
si eu sincer te urasc pentru ca ai luat masina inaintea mea :D
sa o stapanesti sanatos |
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning