Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Cei mai buni tapiteri din cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/23844-buni-tapiteri-cluj.html)

B e V 21-11-06 09:08

Re: cei mai buni tapiteri din cluj

alexufo ... ai putea sa dai niste adrese mai exacte pt acei tapiteri. .. someseni, floresti ??? ms mult ..

smtraxx 18-12-06 13:49

Chiar nu sunt in Cluju' asta niste tapitzeri buni?? Am si eu nevoie pentru un interior complet..cine se mai anuntza??

gangsta 18-12-06 14:37

Caut si eu un tapiter bun si nu chior, sa-mi faca scaunele si bacheta spate!:lol:

Byrons13 19-12-06 11:35

baieti, in Cj nu va promit, dar stiu baiatul in SM. Si tapiteaza f bine. Gasiti numarul pe Satu Mare. hai spor

smtraxx 19-12-06 14:44

bine..ase ma duc in Oradea la ZOZO..numa ca are scor de scor(si calitate recunosc)

smtraxx 20-12-06 20:15

Mai dulau..am inteles ca ai atelier si ce faci..dar nu posta anunt pe toate topicurile..tzai creat 2 topicuri cu asa ceva..tinete de ele..nu ne mai bombarda..si btw..esti off-topic.- k si mine de altfel acum!

D.K.Smoke 30-03-07 13:33

AlexUFO acolo in someseni fac si prelate pt decapotabile ????? ... din cate stiu eu ca da nu is sigur .... daca poti da-mi un raspuns azi pls

F.Marco 30-03-07 17:07

Cineva care sa stie sa faca Prelate pt decapotabile cine esti un email plss

alexufo 09-04-07 01:27

prelate s-au facut in someseni
prima strada pe dreapta dupa pod..vis a vis de complexul dora

florynu 10-04-07 09:43

cei mai buni tapiteri din cluj

prelate pt decaptabile .
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ce urat suna ideea asta de a schimba prelata!
pai daca m-atzi intreba pe mine v-ash spune
ca patzitunu shtie nimeni !
deci..........
ashtia din somesheni itzi fac din ceva material de-an tranta
ceva fash
eu mi-am facuto in oradea la cel mai tare tapitzer din romania cumaterial original shi daca vezi mashina zici ca e din fabrica
sau de fapt
fabrica nu o scoate asha bine

hg 11-04-07 22:15

mei.... care stitzi mashin.... eu aici langa mine mi-am facut toate scaunele , ca fiecare era altfel, aa un vecin... ovi, va duc la el daca vretzi

D.K.Smoke 12-04-07 11:57

Nu pentru mine imi trebuie prelata ci pt un pretin care are un Opel Kadet mai vheci putin ... in fine daca mai stiti prin cluj pe cineva care are putea face prelate pt decapotabile anuntati-ma

alexufo 18-04-07 01:07

ma citi-ti tot topicul inainte sa intrebati iar... in someseni vis a vis de horea face si tapiteire interioara si prelate auto si scaune si tot
mergeti acolo
lucreaza bine si iefitn
mai stiu eu pe cineva dar apre pret
o sa pun poze cu interiorul piele rosie +negru
sa vedeti daca va place

sau mergeti in oradea

gangsta 18-04-07 01:58

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 857535)
someseni vis a vis de horea

Explica mai precis ca nu toata lumea de pe forum stie cine-i Horea sau unde sta...:rolleyes2 :lol:

alexufo 19-04-07 01:12

ma horea pune numaru d eterlefon ca sa nu se mai umple iar 5 pagini aiurea *****ie numarul ..ca al lui ovi ..eu il am dar am si doi ovi in agenda si nu stiu care e cel bun..........ca unii nu inteleg

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning