![]() |
Re: cei mai buni tapiteri din cluj
alexufo ... ai putea sa dai niste adrese mai exacte pt acei tapiteri. .. someseni, floresti ??? ms mult ..
|
Chiar nu sunt in Cluju' asta niste tapitzeri buni?? Am si eu nevoie pentru un interior complet..cine se mai anuntza??
|
Caut si eu un tapiter bun si nu chior, sa-mi faca scaunele si bacheta spate!:lol:
|
baieti, in Cj nu va promit, dar stiu baiatul in SM. Si tapiteaza f bine. Gasiti numarul pe Satu Mare. hai spor
|
bine..ase ma duc in Oradea la ZOZO..numa ca are scor de scor(si calitate recunosc)
|
Mai dulau..am inteles ca ai atelier si ce faci..dar nu posta anunt pe toate topicurile..tzai creat 2 topicuri cu asa ceva..tinete de ele..nu ne mai bombarda..si btw..esti off-topic.- k si mine de altfel acum!
|
AlexUFO acolo in someseni fac si prelate pt decapotabile ????? ... din cate stiu eu ca da nu is sigur .... daca poti da-mi un raspuns azi pls
|
Cineva care sa stie sa faca Prelate pt decapotabile cine esti un email plss
|
prelate s-au facut in someseni
prima strada pe dreapta dupa pod..vis a vis de complexul dora |
cei mai buni tapiteri din cluj
prelate pt decaptabile .
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ce urat suna ideea asta de a schimba prelata! pai daca m-atzi intreba pe mine v-ash spune ca patzitunu shtie nimeni ! deci.......... ashtia din somesheni itzi fac din ceva material de-an tranta ceva fash eu mi-am facuto in oradea la cel mai tare tapitzer din romania cumaterial original shi daca vezi mashina zici ca e din fabrica sau de fapt fabrica nu o scoate asha bine |
mei.... care stitzi mashin.... eu aici langa mine mi-am facut toate scaunele , ca fiecare era altfel, aa un vecin... ovi, va duc la el daca vretzi
|
Nu pentru mine imi trebuie prelata ci pt un pretin care are un Opel Kadet mai vheci putin ... in fine daca mai stiti prin cluj pe cineva care are putea face prelate pt decapotabile anuntati-ma
|
ma citi-ti tot topicul inainte sa intrebati iar... in someseni vis a vis de horea face si tapiteire interioara si prelate auto si scaune si tot
mergeti acolo lucreaza bine si iefitn mai stiu eu pe cineva dar apre pret o sa pun poze cu interiorul piele rosie +negru sa vedeti daca va place sau mergeti in oradea |
Quote:
|
ma horea pune numaru d eterlefon ca sa nu se mai umple iar 5 pagini aiurea *****ie numarul ..ca al lui ovi ..eu il am dar am si doi ovi in agenda si nu stiu care e cel bun..........ca unii nu inteleg
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning