![]() |
Re: Ford Mondeo MK3
mi-am pus eu folie zilele trecute, 21 spate si 73 fata, legal, cu acte si tot ce trebuie, garantie 5 ani. arata foarte bine, cand o scot de la vopsit iti fac niste poze daca vrei.
|
1 Attachment(s)
Nu vei regreta crede-ma . Voi pune eu o poza cu fordul meu ... am folie doar pe spate ... pe fata asa sunt din fabrica
|
Quote:
|
Imi trebuie neaparat o mufa adaptoare de la 6006e la euro.?
Gasesc asa ceva prin Bucuresti.? |
gasesti la ***********
Mod Edit ..... adreseaza un mesaj privat si spune-i exact ce si cum decat sa pui ******** |
Azi , daca tot a fost vremea asta asa frumoasa am zis sa profit de ea.
Am schimbat bucsele de la bara stabilizotoare, am montat dvd-ul, am montat subwoofer-ul.. Si in timpul ramas, am reusit sa o curat interior/exterior/motor etc.. Am sa atasez si cateva poze.:) |
2 Attachment(s)
Imi poti face o simulare de folie pe pozele astea.?
In a 2-a poza e cam murdara:oops: Nu am avut timp sa o spal. |
o intrebare am si eu: daca tot ai fustele vopsite in culoarea masinii, de ce nu faci si bandourile de pe bari tot gri?
pt ca cele de la usi si manarele sunt vopsite din fabrica la trend si ghia...:-) |
Am vazut un Ford si cu bandourile acelea gri..
Si nu mi-a placut.:D |
2 Attachment(s)
Azi daca tot a fost frumos..Am zis sa ies la o plimbare cu bicicleta..
Prin zona Arcului de Triumf..Pe o straduta..Gasesc o Dacie 1310 abandonata..Asta nu ar conta..Ce mi-a atras atentia este faptul ca are numarul de inmatriculare exact din fata mea... B 24 TLX si eu am B 25 TLX |
Fain Fordul, sa il stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.
|
Daca ma poate ajuta cineva..
Vreau sa fac conturul numerelor de inmatriculare alb.. Cum pot face acest lucru.? Ma poate ajuta cineva.? :sad: |
Quote:
am vazut la alt coleg ca a folosit diluant si benzina (separat) |
2 Attachment(s)
te ajut eu cu folia,uite eu am spatele +luneta arata bine,iar fata este mai inchisa din fabrica:P nu se vede in masina nici din fata :P
|
ai pus folia?:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning