![]() |
Re: Ford Focus ST ???
si in Bacau is 2
|
si eu am vazut nu pe magheru acum 2 zile,am trecut pe langa el :Pfrumoase masini...chiar am intors capu dupa ea
|
A mea arata putin altefel ca am schimbat jante pentru OZ Superturismo pentru iarna!
|
zetemte ai facut vreo modificare la masina?
|
Sigur alea albastre erau ST??? :-) Parca ST-urile vin doar in portocaliu sau stiu eu gresit... sa nu fi fost a mea sau una din celelalte 4 ca ale mele care mai exista. Toate albastre dar diesel... si cu un tuning radical. multi confunda cu ST-ul.
|
Mie mi-a spus cineva care a mers cu un Focus ST ca a iesit cu ea la plimbare dar nu a putut sa se plimbe. Nu putea sa plece normal de pe loc ci doar smucit iar cand a trecut peste niste sine de tramvai ii clantaneau dintii in gura din cauza suspensiilor foarte rigide. Intreb un posesor, asa este? Mie personal imi place la nebunie masina. Nu am mers cu ea dar mi-as dori. Bye
|
masina e piesa:D
|
Quote:
Inca nu, dar urmazea :D Vreau sa fac mai multe km inainte sa incep modificarile ... acuma am 9000 de km. |
Quote:
|
Quote:
Nu e adevarat ... poti sa pleci normal ... plecarea mea e foarte buna, comparativ cu alte masini FWD ... suspensia pentru mine nu e rigida de loc ... e chiar comfortabibla ... eu vreau sa o schimb pentru ceva mai tare si mai jos! |
Mai... N-are voie omu' sa se mai laude si el... sunteti asa seriosi... :lol: Care a auzit de Jeans Edition? :rolleyes2 (sau e off topic?) Si va mai numiti tunari lol ;) Daca vrea cineva sa conversam pe subiect: RS sau Jeans. Id-ul meu de yahoo-mess e ysab86 :D (sau imi fac reclama??? ca sunt nou p-aicea.)
|
Daca cineva mi-a trimis mail. rog sa-l mai trimita o data ca l-am sters ca desteptu'. :oops: Scuze daca nu sunt pe topic.
|
Quote:
|
... Mersi! :)
|
e prea pericol fordul asta isi merita banii aia :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning