![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
11 Attachment(s)
poze recente! acum masina este in reparatii, si unele schimbari de elemente!
volanta, disc ambreaj, pompa ambreaj, placa presiune, filtru aer mult mai mare pentru o respiratie mai buna!, filtru polen, distributie, schimb ulei, vor veni puse sus si pleoapele de pe far, si o pregatesc pentru o noua vopsea culoare ei originala plus un negru mat de la mijloc in sus, suspensie reglabila, disc frana brembo+palcute frana!(bineinteles toate piesele am optat sa fie noi, majoritatea au fost cumparate de la UNIX)...toate mau costa o avere! dar isi merita investitia dupa ce va fi gata si cu vopseaua o sa arate ceva de genul!(opelu coupe din poza atasata mai jos!) |
frumoasa, dar scapa de triple...
a si de stickerul de pe portbagaj :-) |
nu se vor da triplele jos niciodata!!!...iar stikeru? dc sa-l dau jos?, opelu cel alb cu nergu mat nu este al meu! doar un model dupa care doresc sa-l vopsesc si eu!cel gri cabrio este al meu
|
ziceai mai sus ceva ca nu iti mai merge dezaburirea..vezi releul..
|
Quote:
|
nu sunt rau prietene! dar sincer ce urasc cel mai mult la opel sunt stopurile, nu-mi plac deloc cele stock...am avut si cele stock cu folie, dar din punctul meu de vedere nu sunt de efect si imi plac mai mult ce am acum:D, dar vezi tu fiecare cu gusturiile lui! cat despre dezaburire sa rezolvat treaba , era vorba doar de o simpla siguranta!:D
|
2 Attachment(s)
noua achizitie...o sa revin si cu poze montata pe masina...sunet inconfundabil inox 100%, a fost anulata si toba intermediara!
Isotta blue boys! |
Pe langa poze urca si unh filmulet cu sunetul:D
|
maine am timp...o sa pun si poza si sunet special pentru tine! promit:D
|
3 Attachment(s)
in limita timpului disponibil am sa vin si cu un filmulet cu sunetul ei!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
da foarte zgomotoase si da foarte bine pe masina, acum masina este in proiect de tuning, m-am gandit sa mai pun o toba dar intrebarea este nu omoara motorul de 1,6 16v? nu afecteaza cu nimic 2 tobe isotta?
Asa va arata Bertone al meu in aproxomativ 4 luni de zile!...doar ca va fi putin diferit, mai diferit badboy look, alte culori si altfel prizele din capota! Pe parcursul luniilor voi veni cu poze aferente la proiect! |
Hai cu filmuletul la evacuare :D.De unde ai cumparat toba?
Nu face masina asa...ii strici aspectul sincer.Culoarea e urata...prea impopotonata. Cumpara-i suspensie sport, alta jante si se va schimba radical aspectul, mult mai bine decat acea vopsea si bare. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning