Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Ce Muzica ascultzi in masina ? (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/237861-muzica-ascultzi-masina.html)

SeRee 25-05-11 22:38

Re: Ce Muzica ascultzi in masina ?

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4351484)
Ehh....Cateodata trebuie ! Nu vreau sa deschid un subiect despre treaba asta dar...... ma mai oftic si eu ! :D

:)) ... iti dau o bomboana ...poate iti trece rautatea :twisted:

miler21 26-05-11 05:43

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4351430)
Ma roade adevarul !!! =))

Nha ma nu toata lumea isi permite golf3 eu momentan am doar masina lui taicamiu.....asa ca nu vad ce rost are sa facem offtopic aici daca ai ceva zimi pe pm !!! Rog un moderator sa stearga mesajele care nu-si au rostul in acest topic!
MULTUMESC !!!

Iere 26-05-11 18:57

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4351864)
Nha ma nu toata lumea isi permite golf3 eu momentan am doar masina lui taicamiu.....asa ca nu vad ce rost are sa facem offtopic aici daca ai ceva zimi pe pm !!! Rog un moderator sa stearga mesajele care nu-si au rostul in acest topic!
MULTUMESC !!!

Vai doamne golf3 !! Da knd l-am luat dc ti-au cazut plombele ba ? ai masina lu tata kre o conduci cu privirea !!!! stim cu totii !!! Deaia presupun k toata lumea de aici te cunoaste !! Doar ai venit la intalnire cu masina ! ;) Mai bn taci dak nu ai ce sa faci ! Ma fac frate si cu Eminescu :)) offtopic si pct !

SeRee 26-05-11 20:40

gata fratzilor cu rautatea ... fiecare conduce ce poate ..si ce are ... nu suntem milionari ...doar traim in romania :twisted:

miler21 26-05-11 22:10

Rog un moderator sa stearga mesajele care nu isi au rostul aici !!!
Multumesc !!!

Iere 26-05-11 23:20

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4353454)
gata fratzilor cu rautatea ... fiecare conduce ce poate ..si ce are ... nu suntem milionari ...doar traim in romania :twisted:

Gata Serre :D S-a terminat ! Lumea asta din ziua de azi.......pff...
Ma oftica k rupe p.. sa nu zic ce... k golf 3 el nu zice k merge cu vitrina (autobuzul ) in oras da comenteaza de alti din lipsa de ocupatie X(X(

Moderator Sterge topicul PLZZZZZZZ !!!!

flow87 27-05-11 00:06

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4353868)
Gata Serre :D S-a terminat ! Lumea asta din ziua de azi.......pff...
Ma oftica k rupe p.. sa nu zic ce... k golf 3 el nu zice k merge cu vitrina (autobuzul ) in oras da comenteaza de alti din lipsa de ocupatie X(X(

Moderator Sterge topicul PLZZZZZZZ !!!!

doamne fereste da rai mai sunteti :lol: ce dracu v'a apucat acu?....

Iere 28-05-11 23:38

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4353952)
doamne fereste da rai mai sunteti :lol: ce dracu v'a apucat acu?....

Lasa k am sa va explic si voua ce ma apucat fratzilor ! Sau mai simplu spus il cunoaste cnv pe miiler de aici ?

KAmikazee2005 29-05-11 00:26

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4358074)
Lasa k am sa va explic si voua ce ma apucat fratzilor ! Sau mai simplu spus il cunoaste cnv pe miiler de aici ?

da eu il cunosc pe miller... ce treaba are asta cu ce masina conduce?? si eu mai merg cu masina lu tata... nu inteleg care e ideea? sau v-ati luati masini straine si ati uitat cand conduceati poate dacia sau masina lu tata...??

miler21 29-05-11 10:01

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4358146)
da eu il cunosc pe miller... ce treaba are asta cu ce masina conduce?? si eu mai merg cu masina lu tata... nu inteleg care e ideea? sau v-ati luati masini straine si ati uitat cand conduceati poate dacia sau masina lu tata...??

Asa e kamikaze.....dar unii uita de unde au plecat....as putea maine sa-mi cumpar 3 golf-uri 3 dar nu vreau pt ca momentan nu vad masina o prioritate....dar unii gandesc altfel si nu le poti schimba mentalitatea......este o vorba care se potriveste pentru multi romani: "Prostu`nu e prost destul, daca nu e si fudul !"

LeX_CLK 29-05-11 15:23

:shock:ce aveti ma? luati cate un distolocalm :shock: ce muzica ascultati voi in masin sau va inregistrati cum va certati puneti pe CD ? iere ... calm tati trage aer in piept respira .... inspira .... expira :D

SeRee 29-05-11 20:20

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4358146)

styu styu domnu kamikazee :twisted: ...vinerea trecuta faceai drifturi la mn in fata (intersectia mai sus de polaris ):twisted:

KAmikazee2005 29-05-11 23:32

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4359700)
styu styu domnu kamikazee :twisted: ...vinerea trecuta faceai drifturi la mn in fata (intersectia mai sus de polaris ):twisted:

crek m-ai confundat :)) drifturi sigur nu faceam ca momentan am o mica problema tehnica ;)) daca am plecat mai tare... asa e.. ;)

SeRee 29-05-11 23:35

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4360263)
crek m-ai confundat :)) drifturi sigur nu faceam ca momentan am o mica problema tehnica ;)) daca am plecat mai tare... asa e.. ;)

apai te am vazut cu masina lu taiktu aia verde .. si dupa cu un bmw nu ma retin nr ...:evil:

KAmikazee2005 30-05-11 10:50

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4360273)
apai te am vazut cu masina lu taiktu aia verde .. si dupa cu un bmw nu ma retin nr ...:evil:

albastra :)) si bmw-u e sv 89 kmk ... ;)) posibil sa fi fost eu.. doar ca nu faceam drifturi :))

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning