![]() |
Re: Reclamatie neseriozitate useri Mouze si Claudia
Claudia conducatoarea mea draga de firme de organizari festive, succes in toate:!:...dovedesti mult leadership, mai ales ca nu merge site-u' de festivitati...si cum oare sa iau legatura cu tine pentru vreo festivitate...nu pot sa sun pe numarul din semnatura cu TRANSPORT si ASISTENTA RUTIERA ca raspunde Mouze:D...caruia-i faci reclama in semnatura...foarte bine...trebuie sa fie o colaborare intre firme, ca altfel nu vad legatura;):lol:
Chiar intelege,...eu aici nu vorbesc si nu ma gandesc la tine...sincer, n-am de ce...eu vorbesc cu Mouze prin tine, iar tu...esti tastatura lui prin raspunsurile date...[B]si inca odata, aici eu nu vorbesc de jante si de cate am pierdut sau de cate am cumparat(ca am 4 perechi: BBS RS, Alpina, BBS normale si Brock B1 pe 17)...eu vorbesc de gestul lui Mouze...atat[/B]...si a recunoscut si el ca nu se fac astfel de gesturi, da' acum nu mai poate spune nimic public, ca va desconspirati...asta e...i-am spus unde se va ajunge si se pare ca si-a asumat totu':idea: Happy Fesivus:-) si Valentine's Day both of you...sincer8)...lumea a inteles ce era de inteles:idea:8) |
@[B]Claudia[/B]: Eu ma retrag din conversatie, nu sunt prietenu' nimanui, insa ceva nu se leaga in ceea ce spui...atat.
|
Quote:
Nu te cunosc, nu o cunosc nici pe Claudiu si cu siguranta nici pe Mouze, asta ti-o garantez. Am citit primul post, de aceea nu am vrut sa-mi exprim parerea neutra de altfel pt ca repet nu va cunosc pe nici unul, dar dupa cum ai povestit si tu si invinuitul se pare ca esti carcotas. Daca esti prieten cu Mouze si ti-a promis jantele care nu erau ale lui e alta treaba ! Daca este ceva aparent si de fapt in spatele povestii exista un adevar din ce spui nu avem de unde sa stim. Daca am un prieten si ai promit ceva , da ai dreptate imi voi tine promisiunea, nu cred ca daca erati prieteni totusi si ti-ar fi facut asa ceva nu cred ca avea rost sa speli rufele in public, de aici am tras concluzia ca nu sunteti prieteni. Imi cer scuze daca te-am deranjat cu postarea mea ! |
Mi-ai scris pe celalalte topicuri unde ai urmarit-o... ca te astepti la un telefon de la mine dupa ce te "paraste". Te-am ignorat, dar se pare ca tot TU ma cauti. Intai cu telefoane, apoi cu P.M.uri...
...se descurca si singura, e majora si vaccinata... nu am apelat la nimeni sa posteze...poate ca suntem simpatizati putin (iar pe unii invidia ii omoara pt.miciile chestii dobandite pana la ora asta prin f.multa munca si sudoare nu ca altii impinsi de la spate de tati si mami) n-am de ce sa ma bag aiurea daca femeia a vrut sa vanda jantele le-a vandut(si nu e nevasta-mea asa cum ai precizat in NENUMARATELE telefoane in care m-ai stresat PSIHIC) CRED ca trebuia sa te faci securist, vad ca stii TOT, DE TOATA LUMEA cu ce sa ocupa, ce invarte, ce vinde...asa e cand n-ai ocupatie si te dau banii afara din casa...incepi sa aberezi :confused: sincer la varsta ta as avea o ocupatie mult mai interesanta GEN:sa ies cu copilul prin parc, sa mai mesteresc la masina sa fac una alta prin curte...nu sa stau sa ma cert pe forum cu "pusti gaozari" asa cum ai tu in cap... uite ca ti-am si postat "CASA" fi tu fericit... |
Pentru ca ai inceput cu amice, voi incepe cu draga mea:-)...asadar, draga mea Mouserita(cum singura te autointitulezi pe userul de la Bazar)...nu te mai flata singura pentru ca te plictisesti tot conducandu-te pe sine insati in acea firma de festivitati careia nici webpage-u' nu-i functioneaza...iar daca voi vrea sa iau legatura cu tine, voi forma numarul de telefon de asistenta rutiera caruia cu atata drag ii faci reclama in semnatura...si voi vorbi...cu cine crezi...da', da...chiar cu Mouze...dar bineantzeles vei motiva ca e o simpla colaborare intre cele doua firme...de festivitati...si de asistenta rutiera:idea:...asa sa fie oare?!...sigur, cum e peste tot pe pamant:lol:8)
Altfel, nu te poarta nimeni in gand pe tine...important este ca prin tine, care in cazul de fata esti o simpla tastatura, toate mesajele mele ajung la Mouze, iar el imi da reply la ele tot cu ajutorul tau. In ceea ce priveste jantele, nu sunt probleme cum am mai spus8)...am 4 perechi de jante: BBS RS, Alpina, BBS normale si Brock B1 pe 17...ceea ce am condamnat eu nu este nici macar pretul, este gestul facut de Mouze(iar el stie ce spun si a fost de acord cu mine telefonic)...verticalitatea conteaza in viata, iar el a fost putin inclinat data asta:idea::arrow: Succesuri;)...cum spunea cineva:-)...si Happy Valentine's Day both of you:-P8) |
Salut!
Ma bag si eu in seama ca un simplu spectator la aceasta discutie... Tin sa mentionez ca nu cunosc pe absolut nimeni din aceasta "reclamatie". Acum pe cine as putea sa cred eu? Pe o persoana care vorbeste ca varul meu de 15 ani si care ii foloseste si nickul din jocuri sau pe cineva care a ales sa isi vanda produsul cui a vrut el? hmmm.... greu nu e... Simpaticutzu' cand a-ti batut palma pentru jante atunci a intervenit si un avans pentru ele sau era "avansul moral"? Claudia, tu faci o singura greseala, i-ai explicat odata cum sta treaba iar a doua oara nici nu mai era nevoie pentru ca (cred) toata lumea a inteles ce era de inteles... In schimb "Simpaticutzu'" are dreptate "maxima". Poi de ce... Omul a batut palma pe acele jante, deci in consecinta erau ale lui... Eu in locul tau pe langa faptul ca as fii scris aici, m-as fi dus la politie sa anunt acest caz extraordinar de grav dom'le! La 34 de ani sa faci un asemenea topic in care sa bati obrazul cuiva mi se pare de-a dreptul jenant. Daca vroiai sa-i ceri explicatii i le cereai personal, fata in fata, ca de la barbat la barbat, cum spui tu... Quote:
La inceputul thread-ului ziceai de afaceri in famile acum deja o dai in altele si te contrazici singur... La varsta ta mi-ar fi rusine sa fac astfel de comentarii care nu isi au rostul, in thread-ul creat chiar de tine... De fapt pe o parte te inteleg, daca nu poti sa te justifici ataci prin alte moduri, mai discret asa! Penibil! |
Pentru că nu aduceţi niciun element nou īn discuţie, decāt noi jigniri, iar tot ce se postează este o reluare a discuţiilor deja purtate, topicul se īnchide.
Cine are de citit şi de tras concluzii, o poate face oricum. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning