![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
mie imi place:)
manerul de la inchizatoarea portbagajului ii bine venita ;) |
cel mai mult imi place ca au vopsit in sfarsit ornamentul ala de plastic, de desupra spoilerului.... era f inestetic! Acum parca are o forma altfel, nu mai are aspect de jucarie!
|
ii prinde bine aceasta mica schimbare...
|
fratilor , si cati dintre voi o sa dea 10.000e pt un logan??? e foarte bine ca in sfarsit s-a depasit limita de 100cp pt dacia , dar totusi e prea scump....
|
Da Baieti Inaintam , O Luam Inainte Cu Incapatanare , Totusi Parerea Mea Este Ca Dacia Tot Dacia A Ramas Dar Vad Ca Cei De La Dacia Nu Se Lasa Shy Cauta Sai Imbunatateasca Comportamentul , Faceliftul , Etc. Multa Admiratie Pentru Ei Shy La Mai Mare
|
Hmmmmmmmm devine interesant modelul acesta imi plac la nebunie ceasurile de la bord,dak faceau si alte gentzi era si mai si......................................oricum un pas inainte sper sa urmeze si altzi pasi si mai mari,dak scoteau asa de la inceput loganul era alta macare de peste
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
Quote:
|
Chiar reuist acest facelift din toate punctele de vedere consumul insa a ramas tot mare insa macar cu niste performantze mai bune...dar ca pret...mi se pare exagerat
|
Ii frumusel parca are un eleron de M3 :) oricum e binisor pt dacia ca au si ei o masina "RS" :)) oricum sa speram ca vor avansa si mai repede ca pana acuma
|
Arata chiar bine fata de cealalta normala,oricum si celelalte pot fi vopsite,dar ceasurile de bord din asta chiar sunt frumoase...e o schimbare placuta pentru Dacia...
|
interesant
|
Ce pret va avea ?
|
Quote:
|
Quote:
|
DACA TOT AU LANSAT-O SHI E A "noastra" (MACAR CU SIGLA SHI CU MANA DE LUCRU) HAIDE SA O LAUDAM CA SE VEDE CEVA CHIAR DACA NU AU PREa UMBLAT LA CORESERIE MERITA CATEVA PALME (aplauze , macar pentru cele 8 supape in plus) ASTA PANA NU APAR BAIETZII CU MASHINI DE LA TATA" SHI DAU CU NOROI
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning