![]() |
Re: Poze spion: Noul Subaru Impreza
de urata e urata cu spume masina pe langa cum va fi evo X dar cu 2.5l la motor nu cred ca va putea intra in WRC pentru ca daca nu ma insel acolo se poate maxim 2.0l ,in ceea ce priveste designul la subaru este execrabil in comparatie cu evo , dar cine stie poate vor scoate niste motoare si transmisi mai performante pentru in momentul de fatza sunt foarte slabe spun asta din pricina ca acum conduc un wrx din 2003 si dupa parerea mea e cea mai proasta masina pe care am avuto
|
hmm ultimele poze sunt kiar ce o sa scoata sau conceptu ? pt ca nu mi se pare prea competitiv din punct de vedere estetic :D e un pic prea SF :P
pe numaru din spate e b5-tph asta imi suna mai degraba a nume de prototip decat de nume de masina de serie si in plus masina din ultimele poze nu e aceeasi cu masina din pozele spion , varianta aia camuflata dp strada are farurile mai alungite si grila diferita de asta :D |
Quote:
|
fotografiile nu prea ne zic nik da asta care sunt postate mai jos indica o masina frumusica in general
|
urata nu e .......dar nu este genul meu
|
pacat de motoarele pe care le au, ca la exterior arata jalnic...( sper ca nu asta o sa fie ultimul impreza)
|
ScAcKi mai bine nu postai pozele alea ca masina e hidoasa rau
|
Quote:
http://www.columbusdiscgolf.com/IMAG...ru-WRX-STI.jpg http://img83.exs.cx/img83/2923/ps2wrc05.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Se pare ca varianta hatchback a lui Mitsubishi Lancer va a avea un omolog si la rivalul Subaru. Conform presei britanice, varianta scurta a lui Impreza va debuta anul viitor, cu ocazia Salonului de la Geneva, inaintea lansarii succesorului in trei volume. Inginerul sef al niponilor, Hiroshi Mori, a dezvaluit si cateva detalii. Masina va avea un ampatament mai scurt, in timp ce rigiditatea caroseriei va fi imbunatatita. Nici “cura” de rigoare nu va lipsi, lupta cu greutatea in exces fiind luata foarte in serios de catre japonezi. Partea frontala va fi mai lunga ca in trecut, pentru ca standardele de protectie a pietonilor in caz de impact sa poata fi indeplinite. In acest scop, intercooler-ul va fi repozitionat (in fata propulsorului), riscul de accidentare al pietonilor la nivelul capului fiind mai redus.
Variantele mai ieftine vor fi propulsate de motoare aspirate, cu cilindreea intre 1,5 si 2 litri, in timp ce variantele de varf vor primi turbina (2 si 2,5 litri), toate avand tractiune integrala. |
Doamne ajuta sa nu fie ala bej .. noul impreza .... si sa fie ala albastru ... da plm ... nu cred ca sunt asa de fraierici japonezii sa skoata un subaru asa urat .... kred ca o sa fie o surpriza mare si sper .. placuta
|
Ce hidosenie....ma rog sa nu fie ala urat si sa fie ala frumos albastru:-)
|
bai fratzilor dak va arata noul subaru k aia bej....crek nu va avea prea mult succes la public...e dea dreptul oribila....in schimb...cea albastra...seamana putzin cu ultimu model subaru impreza.....dar e mai de viitor.....continua park dinastia impreza
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning