![]() |
Re: Smart ForFun2
disperati........vedeti ce inseamna sa nu sti ce sa faci cu bani :D
|
..neinteresanta pt. mine....Pa, Smart ForFun2
|
Asta da masina de distractie .... :) m ash plimba cu asha ceva prin bucuresti ... sa trec peste loganurile de politie :)) sa moara de ciuda ca nu ajung la mine
|
Masina asta e pe bune???:lol: Chiar ca e for fun .... pacat ca la monstrul de motor ce-l are numai atatia cai era si mai fun daca avea vreo 200 de cai:twisted: :twisted: :twisted:
|
un smart de 3.7 metri....:))....mishto in orice caz
|
nu stiu ce vedeti la ea dar in fine
|
Quote:
|
moaaaaaaa.... ce masina.... bluey tata... ce zici ai vrea una din asta??? cred ca ar fi super pentru calatoriile mele pana la tzara si inapoi :twisted:
|
Putina publicitate nu strica niciodata pt o marca de masini .Aceasta masinutza mare este facuta special pt reclama .
|
ce stabilitate fratilor? greutatea principala ca sa zic asa.. o reprezinta rotile :)
|
Sincer e frumusica bine ca aici vorbeste si plictiseala din unii dar eu mas da o tura cu masinutza:)
|
Quote:
Ala nu e Smart. Dar trebuie sa mai faca si ei o pocnitoare sa dea apa la moara tuturor copiilor care au gust si sunt savanti :) p.s.Cine are minte de inteles sa inteleaga,nu voi scrie 7 posturi sa spun acelasi lucru |
hmm... stupida.
|
e prea de tot smartul dak ai bani .. faci ce vrei cu ei..
|
super tare :)) masinutza asta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning