![]() |
Re: turbo si gpl
Cel mai tare topic de pe 4tuning. Sincer cred ca ii facut sa ishi bata joc de noi. Daca ma inshel......atunci itzi recomand un sistem GPL-NOS de ultima generatzie. Si daca shtii sa shi "derivezi" cu mashina itzi creshte nivelu GPL din butelie si nu tre sa il mai incarci niciodata. Succes.
P.S : DOAMNE AJUTA-MA SA IMI IA SI MIE TATA RS CAND TERMIN FACULTATEA...... |
Quote:
|
Clar trebuie sa pun si eu GPL pe GTI.Dupa aia vin special la Bucale sa ne tragem.Poate cu GPL are si a ta numa 200 de cai si "imi dai o sansa" :D
Serios acum,exista mai multe variante: 1.inveti sa conduci economic (daca nu stii cum,intreaba) 2.nu te mai plimbi atat de mult 3.eviti orele de varf etc. Daca pana la urma reusesti totusi sa pui GPL pe masina pur si simplu o sa-ti bati joc de renumele Renault Sport si de toata experienta lor din sportul cu motor.Pe langa faptul ca Renault nu cred k iti mai ofera vre-o garantie pe masina dupa ce montezi asa ceva pentru ca a fost facuta cu un rost sa mearga cu benzina.Si incearca sa te atasezi de masina pentru ca e una deosebita chiar daca are pozitia la volan cam inalta :D Numai bine! P.S.:Ai putea macar sa ne prezinti masina cu cateva poze la sectiunea Masina mea pana nu o "modifici" |
Quote:
Da,se poate monta instalatie GPL si pe turbo,modelul secvential ce ajunge la 2000 euro. Un amic ce are statie GPL imi spunea ca a facut plin de GPL chiar unui Ferrari.Tinind cond de faptul ca am vazut destule "gurmande" de benzina ca S-klasse,Land Rover,Jaguar ,M3 cu instalatie GPL e posibil sa fie si Ferrari in grupa asta.Replica amicului a fost: "toti taranii au ajuns sa aibe Ferrari in tara asta" (e vorba de Italia). |
fratilor....omu' s-a distrat copios vazand ce furtuna a starnit cu ineptiile lui. nu este deloc analfabet, are doar mult timp liber.
ATI PUS BOTU'.... |
la asta m-am gasit si eu ,sigur a fost la caterinca :)
|
caterinca, necaterinca... io tot imi trag un gpl pe dacia mea triturbo, si plec pe luna. va mai scriu de acolo
|
nu stiu daca a fost caterinca sau nu ..cine stie
daca a fost caterinca ..sa iti cada rotile de la "megane-ul rs" ala al tau daca nu a fost frate..iti dau masina mea la schimb ia mai putin in oras decat a ta:)si mai e si clasica nu ma deranjeaza consumu de rs, k io inca stau pe banii lu tata=)) deci..imi dai masina? |
HAOLEOO MAMAAA!!!!! gradina e imensa...... asta ar trebui pusa la perlele forumului... gpl pe RS........ viata meaaaa
|
da hai sa adaptam pe rs un mare boiler si sa il facem pe aburi,iar in portbagaj sa fie o lopata si vreo 2 saci de carbuni, sa le dam noi clasa meseriasilor aia de la fabrica aia din dieppe.....
|
iti place rs-ul dar nu iti place consumul de rs dc nu o vinzi si iti iei in megane dci? sau da-o la schimb:lol: oricum turbo cu gpl parerea mea e ca iti bati joc de masina si de noi:))
|
turbo cu gpl=blasfemie ;)
|
nu se poate si gata... lasati omu in pace...poate isi pune nos...tot in butelie e :))
|
---Tare:lol:!cel mai tare thread de pana acum!:twisted:
eu gpl am deja :lol:,....:???:..da oare pot pune pune si turbo:rolleyes2?chiar sunt curios....:lol::lol::lol:.....oare cum se aude o turbina pe gpl-u ?:shock::twisted::shock: |
vedeti mai, la asta se ajunge cand renault nu face modele de megane sau clio dCI cu pachet optic de RS (stiti voi exemple de genu"io am audi a4 1.9 tdi da ......e cu pachet s-line'').citind mesajele imi vine sa rad
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning