![]() |
Re: Care ar fi sistemul perfect???
Probabil vrei un sunet tare si clar :) si neaparat un woofer in bass reflex
|
OctaviaRS,
La ceea ce-ti doresti ( vezi ultimul tau post ), inmulteste suma pe care o ai de investit cu cel putin 3 si poate iese ceva p-aproape... |
este extraordinar de greu cea ce vrei tu la un buget pe care l-ai propus.
vezi ca ai un PM de la mine. |
Quote:
|
aaaaaa era sa uit.... FARA HU....il avea....deci subwoofer, amplifier, difuzoare fatza+spate,butelia aia pt curent(nush cum se numeste)manopera si cabluri= 1000 EUR toate JBL
|
acum vezi tu, SQ nu se poate masura ca SPL iar ceea ce pt tine inseamna superb, pt altii e basic level sau entry uneori...
|
tico_rs, mi-ai luat vorba....:D
|
Quote:
|
bogdnici
Daca nu stii preturile ALTO, nu mai baga oamenii in ceata. UCS PRO costa intre 450-480 EURO cu tva inclus. |
SAXO asta de care spun un filtru mai mult, are intrare de hi nebalansata si intrare balansata , si ceva reglaje
iar ala este pretul APROXIMATIV |
Quote:
|
un sfat babesc: daca tie iti place cum se aude la el copiaza sistemul ( pe cat posibil, pt ca pot sa difere dimensiunile) si din cate am auzit eu acustica la bmw nu e cea mai reusita, deci s-ar putea sa il si depasesti...
p.s. din cate am vazut eu prietenul tau nu avea amplif pt boxe, deci clar era pe la basic level :D |
bogdnici
UCS PRO costa cit am zis eu. Nu-i mare aproximarea de la 100 la aproape 500 ? Scula e buna, acelasi tip de "device" il fac si JL sau RF, cu cleansweep sau 3sixty. Preturile lor fiind similare. In legatura cu "ce face" ALTO, se poate vedea pe http://www.altomobile.com/main/catalogue_dig_xover.html |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning