Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Care ar fi sistemul perfect??? (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/23753-sistemul-perfect.html)

xxdadixx 26-09-06 21:43

Re: Care ar fi sistemul perfect???

Probabil vrei un sunet tare si clar :) si neaparat un woofer in bass reflex

saxo 26-09-06 21:49

OctaviaRS,
La ceea ce-ti doresti ( vezi ultimul tau post ), inmulteste suma pe care o ai de investit cu cel putin 3 si poate iese ceva p-aproape...

alex MG ZR 160 27-09-06 04:13

este extraordinar de greu cea ce vrei tu la un buget pe care l-ai propus.
vezi ca ai un PM de la mine.

OctaviaRS 27-09-06 19:16

Quote:

Originally Posted by saxo (Post 566334)
OctaviaRS,
La ceea ce-ti doresti ( vezi ultimul tau post ), inmulteste suma pe care o ai de investit cu cel putin 3 si poate iese ceva p-aproape...

probabil ai dreptate...dar un prieten de-al meu si-a pus pe BMW de 1000 eur si se aude superb.....ma gandeam ca daca el a putut de 1000 eu de c sa nu pot de 1500 sa zic......:oops: :oops: :oops:

OctaviaRS 27-09-06 19:25

aaaaaa era sa uit.... FARA HU....il avea....deci subwoofer, amplifier, difuzoare fatza+spate,butelia aia pt curent(nush cum se numeste)manopera si cabluri= 1000 EUR toate JBL

tico_rs 27-09-06 19:33

acum vezi tu, SQ nu se poate masura ca SPL iar ceea ce pt tine inseamna superb, pt altii e basic level sau entry uneori...

saxo 27-09-06 19:43

tico_rs, mi-ai luat vorba....:D

bogdnici 27-09-06 19:47

Quote:

Originally Posted by OctaviaRS (Post 566186)
steaua23!!! nu vreau neaparat putere, putere in adevaratu sens al cuvantului....vreau ceva care sa ma incatnte la ureche si sa se auda cat de cat...ca si asta care il am(stock) se aude tare ,dar baraie toate boxele dak il dau blana..nush cum sa zic...vreau un sound K_LUMEA fara vibratzii fara varaituri fara caraieli fara nimic...si cat de cat tare..sa intoarca lumea capu dupa me.:D:D:D

pt a scoate caraielile si a obtine un sunet clar exista un procesor UCS pro si pret estimativ 100 e ,am montat si pot sa spun ca face treaba buna,adica am dat HU la maxim si se auzea ffff clar.

saxo 27-09-06 20:04

bogdnici
Daca nu stii preturile ALTO, nu mai baga oamenii in ceata. UCS PRO costa intre 450-480 EURO cu tva inclus.

bogdnici 27-09-06 20:17

SAXO asta de care spun un filtru mai mult, are intrare de hi nebalansata si intrare balansata , si ceva reglaje

iar ala este pretul APROXIMATIV

OctaviaRS 27-09-06 20:39

Quote:

Originally Posted by tico_rs (Post 567429)
acum vezi tu, SQ nu se poate masura ca SPL iar ceea ce pt tine inseamna superb, pt altii e basic level sau entry uneori...

e posibil sa ai dreptate..dar daca se aude asa eu sunt multumit....as vrea eu mai mult dar nu permite bugetu...:oops:

tico_rs 27-09-06 20:44

un sfat babesc: daca tie iti place cum se aude la el copiaza sistemul ( pe cat posibil, pt ca pot sa difere dimensiunile) si din cate am auzit eu acustica la bmw nu e cea mai reusita, deci s-ar putea sa il si depasesti...
p.s. din cate am vazut eu prietenul tau nu avea amplif pt boxe, deci clar era pe la basic level :D

saxo 27-09-06 20:50

bogdnici
UCS PRO costa cit am zis eu. Nu-i mare aproximarea de la 100 la aproape 500 ?
Scula e buna, acelasi tip de "device" il fac si JL sau RF, cu cleansweep sau 3sixty. Preturile lor fiind similare.
In legatura cu "ce face" ALTO, se poate vedea pe http://www.altomobile.com/main/catalogue_dig_xover.html

OctaviaRS 28-09-06 21:01

Quote:

Originally Posted by tico_rs (Post 567527)
un sfat babesc: daca tie iti place cum se aude la el copiaza sistemul ( pe cat posibil, pt ca pot sa difere dimensiunile) si din cate am auzit eu acustica la bmw nu e cea mai reusita, deci s-ar putea sa il si depasesti...
p.s. din cate am vazut eu prietenul tau nu avea amplif pt boxe, deci clar era pe la basic level :D

sa stii ca mi-ai dat o idee buna..buna rau...chiar nu ma gandeam la asta...si el a zis ca nu se aude k-lumea in BMW..deci am sanse sa-l depasesc...:-P :-P :-P

All times are GMT +2. The time now is 16:01.

- Copyright 2026 4Tuning