![]() |
re: Intalniri pasionati de tuning Moldova
Pai sa vedem ce zice si Iasul...ca ei trebuie sa se ocupe de organizare 8)
|
Mai bine continuatzi aici!
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/23687-intalnire-4tuning-ro-22-octombrie-iasi.html |
Quote:
ai vazut ca nic nu aleks nu ia prins bine ce iai spus tu poate chiar si in gluma si de ce sa am ceva cu tine ? doar tiam atras atentia ca unora nu le convine .... |
Pai omul isi spune parerea..Dupa ce a scris pe forum, ne-am intalnit toti, am stat la un metru si asta a fost tot..Tu tot timpul folosesti un ton agresiv..L-ai vazut pe Aleks ca a scris ceva naspa?A zis doar sa argumenteze..atat..
|
Quote:
si de unde stii ca tonul e agresiv ? :)) sa lasam asta deoparte se face vreo intalnire mai mare pana la urma ? |
da, vreau intalnire :))
|
da-ti-mi si mie un sticker sa mi-l pun pe masina sa zica lumea ca-i tunata si vin si eu:)
|
Quote:
|
asta a fost tot o gluma ca tot nu am inteles la ce se referea dar nu mai conteaza ...
ce se mai aude cu intalnirile alea pana la urma ? |
ZZ dac tot ai fost cu initiativa pune si un poll ca sa voteze oameni ....unde si cand va fi prima ;)
|
Data intalnire Iasi
Alegetzi data de desfasurare a intalnirii de la Iasi ?
Sambata 14 octombrie Sambata 21 octombrie |
Data intalnire Iasi
Alegetzi data de desfasurare a intalnirii de la Iasi
|
Re: Data intalnire Iasi
Quote:
sa fie intr-o duminica??????? k eu sambata lucrez pan la 20:00 |
Re: Data intalnire Iasi
21 sau 22 k yo abia imi reiau permisul pe 11 si poate poate am sa fac si yo ceva la masina ;)
|
ramane deci sa ne vedem la iasi prima data?
este pozitionat central in moldova, e cel mai mare, se poate ramane si peste noapte acolo :D (sau ma rog, unii se mai descurca si au cum :p ) si mai e si o comunitate bine inchegata.... (bonus a inceput si anul universitar ) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |
- Copyright 2026 4Tuning