Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   passat ruginit (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/236467-passat-ruginit.html)

macul 29-01-11 21:00

Re: passat ruginit

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4032874)
Ma faci sa rad, sincer, provincialule.

Ma bucura faptul ca numesti un Passat masina scumpa. Mai mult, ma mira ca ai dat banii pe ea. Dar... prefer sa ma opresc aici.

Despre VW Germania, nu ai cum sa stii ca isi bate joc de cei din estul Europei. Poate cei din Romania nici nu transmit detaliile mai departe ca ii doare la basca.

cand o sa ai tu aceleasi masini pe care le am eu atunci o sa poti sa vorbesti, pana atunci liniste ca esti depasit. in germania am vorbit si pentru romania se face separat decat pentru germania . asa ca nu vorbi daca nu stii. informeaza-te , suna ,iti dau nr. daca stii limba daca nu ..............

Predator 29-01-11 21:06

Iti multumesc ca-mi sustii teoria cum ca suma de 28000 chiar ai strans-o cu mari eforturi. Nu mai epata de fata cu mine, ca nu ti-am dat informatii ca sa o poti face.

Succes cu miloaga.

macul 29-01-11 21:10

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4032907)
Iti multumesc ca-mi sustii teoria cum ca suma de 28000 chiar ai strans-o cu mari eforturi. Nu mai epata de fata cu mine, ca nu ti-am dat informatii ca sa o poti face.

Succes cu miloaga.

bou tot bou ramane chiar daca da de gard.. du-te la culcare

TZN 85 BUB 29-01-11 21:34

nenea , nenea .... de ce nu va duceti in germania - garantia nu e doar de romania ! banuiesc :rolleyes2

turbojack 29-01-11 22:45

Quote:

Originally Posted by macul (Post 4032772)
in germania se schimba pe loc. pentru romania se fac altfel vw am confirmare de la vw din wolfsburg , mi-au spus ca ...

NU zau ! Ti-a spus personal directorul general la un shpritz. :):):)
Nu mai vorbi prostii sa te creada totii copiii.
Nimeni dintr-un concern nu are voie sa destainuie nimic din procedurile interne,sub sanctiune lavorativa (dat afara) sau chiar penala ( daca dezvaluie secrete de fabricatie).
Rugina pe elemente vopsite trebuie sa fie dovedita ca este defect de fabricatie;de cele mai multe ori aceasta se datoreaza actiunii pietrelor sau altre actiuni mecanice,care sparg lacul ,care exfoliaza la spalarile "profesionale" cu jet de 150 bar.
Trebuie studiat certificatul de garantie.
Daca se vede actiune mecanica,este clar ca garantia nu poate fi acordata.
Pe garantie se dau "X" luni pentru vopsea si "N" ani (de regula 10 ani) pentru rugina cu PERFORATIE.
Pe vremea cand lucram la o reprezentanta,imi veneau destui "papagali" cu capote si bari fata ciuruite,cu urme evidente de lovituri de pietre.Crezi ca ma intimidau cu ceva?Documentul de garantie ma indreptatea sa-i trimit la plimbare si n-au decat sa vina cu toata echipa de la OPC. :)
De cei de la Baia-Mare stiu ca sunt in afara profesionalismului,de aia au dat si faliment. :)
Daca erai asa de ofticat de ce n-ai facut o plimbare pana la Debrecen? Garantia este acoperita oriunde in Europa.

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning