![]() |
Re: Domotec
eu am pe masina lui tata un domotec de 25 cm in sealed de vreo 10 litri maxim si a suportat saracu si 400w rms si inca merge, desi mirosea a bobina...
cum zicea blak, fara incinta potrivita toate suna nasol... |
Normal dar yo l-am incercat fara incinta si nu a sunat deloc frumos , suna mai frumos lg-u care il am in masina
|
dolusd u nu intelegi ca daca vrei sa faci proba la un subwoofer trebuie neaparat sa ai si o incinta in care sa il pui ce e asa de greu de inteles
e si normal ca fara incinta sa se auda infect ia gandestete putin cand treci cu masina printr-un tunel cum se aude ??? asta asa ca ex |
Nu e free air si gata ! de aceea se aude asa prost ! Parerea mea ca domotec la banii care ii dai pe el sau Eurotec isi fac pe deplin datoria! incinta face mult !;)
|
Am intzeles ca tre` o incinta dar l-am probat in aer liber in comparatie cu o ovala de 70 w si dadea bass mai bine ovala , dar la banii aia se aude binisor !
|
pai logic ca se auzea naspa daca aveai rabdare sa iti faci si o incinta iti zic eu ca te razgandeai
|
dap , dar m-am limitat la ovale :P
|
frate....am avut eu domotec d 25 cm si am fost super multzumit de el. l-am folosit in tub mult timp.
nu are cum sa dea mai mult bas decat o boxa conceputa free-air. si in plus poate statia era mult prea puternik pt el si e normal sa dea cu distorsiuni. un prieten a avut p o nova unu domotec d 30 cm, tot in tub, il amplifica cu o statie pyle d 250 w, si ii vibra toata masina. deci din cate stiu se aud foarte bine pt banii aia. P.S. imi cer scuze k am postat asa tarziu, vad k nu s-a postat d mult:oops: |
rog un moderator sa inchida topicul pls !
|
are cineva o schema pentru un difuzor de bass domotec de 20cm? l-am capatat de la cineva ,dar fara nicio documentatie.inainte de toate,merita investit sa ii fac o incinta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning