![]() |
Re: Partea Nevazuta A Legislatie Romane:)
Azi la 15 30 in centru m-a oprit un nene politist....eram pe ultima banda.. si el de pe prima m-a oprit pe mine :).. in fine... dupa ce m-a oprit : Agent X actele va rog .... eu : dar dc m-ati oprit?!?!.... : pentru folie.... daca aveti autorizatie....i-am dat actele rand pe rand.. l-am tinut in suspans.. si apoi i-am dat si autorizatia , la care : Da... despre asta vorbeam... In regula... o zi buna la revedere .... si cam atat.... deci pe mine daca vor sa ma opreasca o pot face oricand cu motivul autorizatie pentru folie.
|
da mey pey ptr asta aau voie........vezi sa nu umbli baut sau mai stiu eu,k u le sari in oki imediat cu foliile alea.....astia de-abia asteapta sa te arda..;-)
|
Norocul meu ca nu le am cu bautura :)
|
Acum de dimineatza la ora 8 veneam dinspre Hale inspre Sindicate si era semaforul pentru stanga pe verde si dita mai coada.
Trec pe banda 1 sa-i depasesc si sa trec primul, cand in fatza mea se posteaza un SUV Toyota care franeaza asteptand verde pentru dreapta ca s-o ia spre Catedrala. Ma strecor printre el si primul care era in coada pentru stanga dar exact cand sa trec se face rosu. Ma opresc, astept sa se faca din nou verde, desi eram oprit dupa trecerea de pietoni, astept verdele, cand vad masina de politie in statia de la galerii care era cu ochii pe mine. Cred ca ma asteptau ca incercasem cu premeditare sa fortzez semaforul. Ma uit vreo 10 secunde la ei si fac dreapta spre Catedrala si ii ocolesc prin spatele galeriilor si ies la Hotel Central. Fac pariu ca ma opreau si imi ofereau ceva puncte daca treceam prin dreptul lor. |
mha...ti`am zis mha sa nu mai fortzezi roshu` ala??...ce drq...ai si u grija...zici k ai permisu` de 2 luni:D:D:D
|
Iaaa, s-a gasit pietonu' sa vorbeasca...
Taci ba si invatza ca ai sesiune... :p |
Quote:
|
Mah radarele sunt urmatoarele pr DN1:
1)camera+ radar la barcanesti(posta), cand intri pe DN dinspre Ploiesti, nu prima, adoua pasarele 2)Radar la iesirea din padurea aia de la Romanesti(pe stanga) 3)Radar+ camera pana la intrarea in Saftica, nush sigur localitatea(vedeti ca o statie Petrom pe dreapta) Mai exista ceva pe la Otopeni dar nush daca este cu radar Si mai exista si un radar mobil intr-un Seat bleumarin care de obicei este pe la Potigrafu', dar il mai muta cateodata. Asa ca luati aminte si reduceti viteza in zonele astea! ;) |
Quote:
|
Am fost "prins" circuland cu viteza de 64 km/h in localitate...domnul politist mi-a intocmit un proces verbal pe care am refuzat sa-l semnez si sa-l primesc.Mi-a spus ca o sa mi-l trimita prin posta.Daca nu ridic plicul sau nu-mi vine acasa intr-o luna amenda se prescrie?Va multumesc!
|
Mai nou , miercuri seara , dupa ce am plecat de la gogutzii mei , a trecut pe bulevard o dacie breack rosie cu 2 agenti si un radar . Asa ca aveti grija
|
hopa .. s-a schimbase masinile de radar ?:)
|
Nu doar masinile radar s-au schimbat ci si dotarile politiei. Mai nou viermii de asfalt s-au dotat cu un aparat care poate fi transferat pe orice masina si cu care esti filmat la trecerile de pietoni cand nu dai prioritate,cand treci pe rosu la semafoare,etc. A Patit-o un coleg de facultate pe BD Republicii! Fiti Pe Faza!
|
bha da astia isi bat joc de noi ? cat draq mai au de gand sa se piteasca ? ..... ce idioti ...
|
Quote:
Nu se prescrie, poate sa-ti vina si dupa 6 luni. Acasa o sa-ti vina mandat prin care te invita cineva (ghici cine?) sa te duci la OP-ul de care apartii sa ridici "coletul". Poti sa te duci si sa intrebi doamna sau domnisoara de acolo in ce consta mandatul respectiv - dc e amabila iti spune, dc nu - atunci il lasi acolo(nu dai nici un ID - doar intrebi). O sa iti vina de vre-o 3 sau 4 ori asa pana se plictisesc de la Politie sa-l trimita. Odata ce nu iei la cunostinta despre PV - nu poate sa te amendeze. Eu mi-am primit acasa biletel de la camera de la Barcanesti. 50Ron platit in 48h parca si 2 puncte penalizare. Eu am fost la posta sa vad de curiozitate ca stiam ca am fost cuminte dar dc mai vine ceva sigur nu ma mai gaseste asa curios. Ieri era loganul galben cu radar in fata la Palatul Culturii, iar pe DN1 loganul alb cu geamuri fumurii este nelipsit - o avea autorizatie pt folie??? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning