![]() |
Re: sfaturi e 39
una sunt pozele si prezentarile pe net si cu totul alta e realitatea.
exemplul cel mai concret http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...i-9879889.html mi-a luat mintile cand am vazut-o pe net, m-am intalnit cu omul croit sa o iau. cand am ajuns la masina mi-a picat cerul in cap |
Quote:
|
Nu mai visati la E39 bun cu 3000 euro ... nu exista asa ceva .
Depinde mult si ce intelegi prin "stare buna" , pentru unii inseamna ceva iar pentru altii insemna altceva :D Fiecare cu ce standarde are !! |
Quote:
|
Quote:
Aceste masini din linkuri care teoretic se numesc bmw E39 pot sa zic ca sunt mai ceva decat de ras, nu as sta pe ganduri sa-mi iau un logan decat o astfel de mizerie. Am dat 7500E pe E39 2.0D din 2003 si nu pot spune ca este chiar tipla sau chiar full, dar de eu sunt prost ca nu le-am gasit p-astea de 3000E....=)) |
Quote:
|
Quote:
|
Sa inteleg ca ai gasit pe unu care iti dadea un E39 pe un E30? .... era drogat frate?
|
decat un e39 mort tds terminat sau un 520i lesinat cu rotite si plus tapitat mai bine un e30 tunat cu motor spurcat.
|
Quote:
vine caldura ...ce fac cu e39 la curse..ma uit?.....:rolleyes2 si momentan am un e39 lovit in lucru an 2001, inscris RO ...luat la pret de nImic... |
Quote:
|
Quote:
app....ai cumva un e39 touring la dezmembrat....2001? imi cam trebuiesc elemente de caroserie.... |
CE e39 ai de 2001 ? m-ai facut curios :D am vrut sa vin si eu o data cu ady la Ploiesti dar c era sa fac cu un e39 diesel :)) .. inca astept ursul ! Pana atunci paote vin o data si cu dieselul asta la o samanta :D
Are alex inga din Tm un e39 touring la dezmembrat si inca un tip Catalin din Targoviste un e39 berlina complet tot pt dezmembrat ! Daca te ajuta cu ceva iti dau pm cu numerele de tel ! |
Quote:
|
Quote:
are plafonul facut acordeon....:D..usile dreapta starmbe, aripi fata.bara.. oricum la "tranta " care a luat-o ...usile inca se deschid perfect, geamurile nu s-au spart cu exceptia "pamprizului"...:).... masina este cumpatara pt a fi reparata...fiind si inscrisa RO direct de la propietar..pret derizoriu.. daca vrei sa vezi cum arata pamanturile de prin satele de pe linga noi....te invit...:) deja am gasit unul la bucuresti....intra repede la reparat.. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning