![]() |
Re: E30 - Inca un "ursulet"
Caut urmatoarele piese si nu gasesc, cei care le au de vanzare sa apeleze la mine:D:D:D : fusta pt bara fatza ,proiectoare, capacul de sub volan, manerul de la trapa, carenajele de la aripile fatza, fise bujii pt 8 valve ...:mrhappy:
|
Stiu pe cineva care are ce i-ti trebuie sa o faci IX 24 valve ;) detalii pe PM :D
|
Daca astazi a fost mai bine afara i-am pus instalatie de xenon sa vada noaptea mai bine :shock:, si un modulator pt inchidere cu un nou set de chei
|
1 Attachment(s)
Ursul a primit jante noi:D , o pereche Shaper Camp , 9j pe spate si 7j pe fata maine revin si cu ceva poze
|
4 Attachment(s)
Si ceva poze cu jantele
|
Quote:
bafta cu el! |
Ce nu le polishezi buza la jante ?:) Ar schimba in bine aspectul
Bafta cu el |
Buzele jantelor vor fii polisate nici nu incape indoaiala , la suspensie mai trebuie s-a ii pun arcuri ca amortizoarele sunt pe masina, si doar pe fata o sa schimb cauciucurile ca sunt c-am inalte (205/50 R16) ca cele pe spate sunt misto si ca dimensiune 225/40 r16 eu zic ca e bine, din spate se vad super tare
|
Unde m-as putea duce cu jantele sa le polisez , catre cine m-a indrumati ???
|
nu stiam ca l-ai pus pe forum sef. frumusel ursul tau, ne vedem la start dupa ce-i pui motor serios
|
Cum zici tu frate ne vedem :D :D :D
|
Nici eu nu ştiam! Frumos urs ai şi jantele vin bine de tot. Poate vi cu ea la o īntālnire, să ne-o prezinţi, ce zici boss?:D
|
pt jante apeleaza cu incredere la ziemens
|
Un nr de tel. al lui nu ai ???
|
de ce nu ne spui si noua ce planuri ai cu ea in primavara asta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning