![]() |
Re: Bmw ...
3 Attachment(s)
asculta baietii care stiu ce zic si punei folie nu ionizate ca arata ca dracu
cu folie vine belea tare.si jentile alea aruncale iati unele pe 17 sau 18.macar atata fai folie si jenti si o sa vezi cum apare |
astea care tileam trimis sunt sau au fost masinile mele si uite cum arata cu folie si jenti mari asa ca idee si nu mai intreba de geamuri ionizate ca e o mare tiganie
|
nu e chiar asa rau cu ionizare..nu mai vorbiti aiureli..la send 92 aia din pitesti ies chiar bine..si in plus e si mult mai ieftin decat folia..si chiar nu ai absolut deloc probleme cu police.;)
|
Quote:
si on topic ... folie + jante vor schimba radical masina ! |
1 Attachment(s)
si gsiul asta mia apartinut si bmwul este al unui bun prieten nu am putea sa trai fara folii si cred ca cu geamurile ionizate nu ar da asa de bine in plus folia o dai jos cand doresti geamurile ionizate or sa se zgarie si par naspa rau nu mai va contraziceti degeaba poate sa le puna si dracu nu se compara cu folia .bine nu suntem aici sa vb de folii sau ionizate ci de acest bmw.eu astati zic folii,jenti mari,cauciucuri cu talon mic,angek eyse,xenon dacati permiti sau poate are masina.un eleron mictip coada de randunica si e belea nui mai trebui nika.apropo ce motor are masina?
|
jante...macar 17''
folie ... OBLIGATORIU :peace: :peace: :peace: |
da folia este mai buna si da un aspect mai frumos mai ales la masina ta gri cu folie si cu nijte jenti p 17-18 negre ;) ar arata chiar frumos parerea mea
|
draguta masina....incearca prima data cu niste tobe mai nesimtite asa;)
|
Si folie daca vrei cea mai buna am o oferta pt tine ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning