Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ATV (https://forum.4tuning.ro/473-atv.html)
-   -   Atv`ul meu !! (https://forum.4tuning.ro/473-atv/235115-atv-meu.html)

fasso 04-03-12 15:08

Re: Atv`ul meu !!

ca sa-l poti alerga linistit pe tot felul de drumuri, trebuie din cand in cand sa mai si bagi bani in el...tinand cont ca e totusi o chinezarie la urma urmei ...

sYdanyel 05-03-12 09:32

Quote:

Originally Posted by rs-dey (Post 4913345)
wtf? : ) ) de ce a tras frate cu el de a ajuns in halu asta?

nu a tras nimic .. :D pur si simplu avea viteza.. si a cedat.. :| din senin ..

sYdanyel 05-03-12 09:34

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4913584)
ca sa-l poti alerga linistit pe tot felul de drumuri, trebuie din cand in cand sa mai si bagi bani in el...tinand cont ca e totusi o chinezarie la urma urmei ...

da , ai perfecta dreptate.. eu pana acum nu am avut probleme de genul asta cu el :D Bani oricum trebuie sa bagi in el .. acum la al meu , surpriza trebuie sa ii schimb tot setul motor , un "surub" de la radiator ca se caleaza motorul si la aspect.. semnale , carene , etc :|

fasso 05-03-12 10:05

semnalele le-am schimbat, am nimerit unele de scuter la 30 de lei perechea care sunt identice cu ale lui originale :oops: mie imi face probleme radiatorul acum, picura pe undeva, nu stiu daca se poate repara simplu, sau doar repara cu altu nou. cat despre carene, nu mai zic, sunt pilaf :lol:

sYdanyel 05-03-12 17:42

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4914971)
semnalele le-am schimbat, am nimerit unele de scuter la 30 de lei perechea care sunt identice cu ale lui originale :oops: mie imi face probleme radiatorul acum, picura pe undeva, nu stiu daca se poate repara simplu, sau doar repara cu altu nou. cat despre carene, nu mai zic, sunt pilaf :lol:

:lol: ne descuram si noi cu ce putem :)) , sper sa fac cat mai curand partea mecanica.. ca aspectul nu prea ma intereseaza asa mult :))

sYdanyel 06-04-12 19:56

2 Attachment(s)
Pun 2 poze ! :)

sYdanyel 13-04-12 16:20

7 Attachment(s)
Niste poze din momentul de fata ... :| Arata PENIBIL !!! murdar , spart.. acum trebuie sa il sudez , sa schimb placutele de frana.. caroseria / exteriorul este PRAF , trebuie sa bag o multime de bani in el .. :| Pun si niste poze :| :(

fasso 13-04-12 21:25

asta deja nu mai e pasiune pentru offroad, e bataie de joc.nici daca-l inchiriam nu ar fi aratat asa...ce ai cu el ?!:rolleyes2

sYdanyel 13-04-12 23:21

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4980288)
asta deja nu mai e pasiune pentru offroad, e bataie de joc.nici daca-l inchiriam nu ar fi aratat asa...ce ai cu el ?!:rolleyes2

crede-ma ca e o mare pasiune ! ca daca nu , era de mult la fiare vechi ! a avut fratele meu un accident cu el si daia arata in halul asta ! acum bag bani in el sa il refac.. dar totusi , e greu cu banii ! foarte greu ! trebuie sa schimb si setul , banii de placute ii am , o sa il sudez.. carenele sunt vai' m****i lor , in general tot exteriorul e praf , prost eu am fost ca l-am dat la toti fraerii! cum am zis.. incerc sa fac rost de bani sa il readuc la normal.. totusi am vreo 10.000-11.000 km :| ! si la cati bani am bagat in el pana acum , imi cumparam altul.. dar tot pe asta il tin.. ce sa facem .. asta e :| !!! o revin cu noutati :D

Stefan Joke 19-04-12 12:48

Frate , nu mai baga banii in el !!!! , iti dau eu 500 euro . Sincer e omorat bine de tot si nu iti da nimeni mai mult !!, daca esti de acord da-mi PM

sYdanyel 27-06-12 18:33

NU IL VAND ! Azi am achizitionat un set placute de frana :D maine s-ar putea sa le montez , tot maine s-ar putea sa imi iau un cablu sa-mi fac kilometrajul .

sYdanyel 17-07-12 23:23

Atv-ul functioneaza si ruleaza bine :D Au fost facute aproape toate reparatiile , inafara de setul motor :)

sYdanyel 20-09-12 15:30

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 5106199)
Atv-ul functioneaza si ruleaza bine :D Au fost facute aproape toate reparatiile , inafara de setul motor :)

S-a achizitionat si set motor ! :twisted:
-carene
-curea noua
-tacheti motor
-carburator
-termocuplu
-multe altele .

sYdanyel 24-09-12 15:30

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 5180914)
S-a achizitionat si set motor ! :twisted:
-carene
-curea noua
-tacheti motor
-carburator
-termocuplu
-multe altele .

S-a curatat tot motorul , urmeaza montarea noilor carene :D
P.S. : Acum este in rodaj . Urmeaza poze !

sYdanyel 27-09-12 15:46

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 5185606)
S-a curatat tot motorul , urmeaza montarea noilor carene :D
P.S. : Acum este in rodaj . Urmeaza poze !

News : Ambreaj Yamaha .
s-a cam uitat topicul asta ..

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

- Copyright 2026 4Tuning