![]() |
Re: BMW-ul iarna.
gumele de iarna au cea mai mare importanta iarna!!!
si nu neeaparat de pzapada, chiar si pe asfalt uscat la peste -7 grade. cu anv. iarna te opresti mult mai repede de la 60km/h, fata de cele de vara, cam cu 2 metri asa....destul zic eu . am incercat anul asta chestia cu franarea. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am trecut la bmw fix cu 1 zi inainte sa inceapa sa ninga. cu cauciucurile de vara cu care am cumparat masina derapam in prostie noroc cu asc-ul care ma mai ajuta din cand in cand. cum am trecut la cauciucuri de iarna problemele au disparut. nu e greu de condus un bmw iarna, la mine a fost prima masina rwd cu care am trecut prin iarna, si nu am tinut-o deloc in garaj nici nu am de altfel asa ceva, am folosit-o zilnic si destul de mult si nu m-am invartit decat atunci cand am vrut eu :lol: . pot spune chiar ca am avut mai multe probleme cu masinile cu tractiune fata decat cu bmw-ul. atunci cand mergi cu simt de raspundere nu ai ce pati din vina ta sau a masinii orice tip de tractiune ar avea
|
Quote:
am facut acest test, oprire de la 60 km /h, e39 cu anv. iarna si e36 cu anv. vara. si e36 a oprit mai greu, mai ales ca i-a intrat si abs-ul mult mai repede! |
Quote:
|
Eu cu cauciucurile de iarne merg fain de tot iarna fara stres...fara sa ma dau in spectacol...mers frumos fara probleme..si locuiest in zona de munte....acum depinde si cn e sofer!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning