![]() |
Re: VW Golf V 1,6 102cp(75 kw)
Quote:
|
Am mai auzit de chestia asta pe un forum, nu mai stiu care, am vazut chiar si diagramele de la tester, si tot 117cp cica a obtinut.Totusi imi vine greu sa cred si ma intreb care o fi partea negativa in toata povestea asta...ori un consum imens, ori schimb debitmetrele odata cu uleiul, ori si consum si debitmetre.
|
Nu vreau sa fiu circotas dar la noi in tara este praf cit caru si daca se va monta un fitru de aer sport (nu conteaza producatorul) eu garantez ca intra mai mult aer dar si mai multa mizerie ! De aici se buleste debitmetru si implicit se murdareste clapeta de accel.
Cu respect, Ceky |
Cu tot respectul, noi am pus filtrul ala pe un Leon cu motor 1.6 16v tip BCB. Noi nu suntem tuneri agreeati grupul WV, dar am sesizat totusi un lucru curios, asta nu are debitmetru, ci MAP. Lasand gluma la o parte, exista si cu MAF pe motorul asta. S-ar ***ea ca si Golf 5 sa aiba tot MAP. Oricum folclorul asta de pe forumuri precum ca filtru sport iti ***e debitmetru e penibil, intrucat eu vand filtre sport de ceva vreme si nu am avut pe NIMENI inca sa se planga. Poate or fi turcisme din Vitan care sa dea probleme, dar un JR, K&N sau Green fara probleme. Consumul nu are cum sa creasca pentru simplul motiv ca benzina ramane aproximativ aceeasi, aerul e mai mult datorita lipsei restrictiei filtrului original.
|
Ok daca vrei pot demonstra .....s-au facut teste cu K&N cu BMC si cu multe alte nume dar dupa 1000km daca bagi mana pe conducta de admisie dupa filtru veti constata ca se ia pe mana o mazga neagra care de altfel cu filtrul ori nu o veti intalni niciodata!Cei ce aveti filtre faceti un astfel de test daca nu deja stiati de asta !
Eu nu am vrut sa detaliez dar ai continuat si pur si simplu nu pot recomanda ceva ce nu merge poate in alte tari da , dar la noi unde praful este si in c** ....nu este cazul de alte explicatii! Nu am vandut turcisme niciodata numai firme de renume dar se pare ca la noi nu se aplica ! Cu respect, Ceky |
Pai bun e clar ca sunteti mai priceputi ca mine.Ideea e ca pt 12 cp as cam schimba si eu filtrul ala dar cu conditia sa nu schimb prea des debitmetrul sau ce am pe ea(motor tip AUS).Poate ajungeti la un consens si mi spuneti si mie.ceky are dreptate apropo de praful abundent din Romania.Eu am fost plecat 21 de zile din tara asta vara si m-a si plouat si tot cu masina curata am stat fara sa o spal.Acum zace cate doua trei zile in parcare pt ca mai plec cu aia de serviciu si o gasesc plina de praf desi o lasasem curata.Deci praf e clar ca e dar filtrul ala nu il opreste?!!!
|
Quote:
~Nautilus |
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning