![]() |
Re: Audi Q7 V12 TDI - 500HP
masina e extraordinara...bravo lor!in sfarsit o masina care rivalizeaza cu cayenne-ul turbo! in curand o sa sea junga la cuplu de camioane.din cate am citit parca este limitat si cuplul,pt ca nu suporta transmisia.
bulldog_cox: nu cred ca W12 pe benzina a fost montat si pe Q7...doar pe toaureg era,dar in editie limitata. |
Quote:
|
mah ....aprecierile mele sunt enorme......vad ca se scot motoare super,design de nota 10+......pacat ca nu avem si noi soselele de la nemti :d
|
Da asta chiar e masina de curse. Si cuplu de 1000Nm.... pfuai ce masina!!! In fata ei chiar nu sta alta masina, pe langa k mai e si impunatoare prin dimensiuni.
|
Prea Forta Masinuta Asta....arat Si Bine Si E Bine Rau Si La Motor...si Consuma Si Putin....cand Vreodat Sa Am Si Eu Asa Ceva....nici Macar Nu Imi Permit Sa Visez
|
Quote:
unde ajunge asta cu 2 Garrett GT40 si injectoare de camion ?:P ? :cry: poate 1000cp si 2000nm :shock: chiar nu ma asteptam sa puna un motor luat de la "le mans" direct pe masina :) am ramas fara cuvine... Dizal Power rulz ;) |
alea gt40 sunt de benzina...si singura masina se serie benzina cu turbina cu geometrie variabila e 997 turbo :lol: :lol: :lol:
masina asta doar cu upgrade de intercooler (in caz ca n-are unu imens) si 2 turbine de mb 320 cdi sau bmw 3.0d si resoftare este gen AVION :D asta chiar ca e la modu cum alergau jmecherii la le mans :D d-abia astept un polonez nebun sa faca rost de-un motor d-asta sa-l arunce intr-o berlina...un a8 ceva |
ii omoara pe mercedes si bmw.bravo.iubesc si mai mult firma asta.
|
Doamne catamai tancu,acu si cu un motor pe masura,chiar mai mare...
|
incredibil! chiar ca omoara concurenta.. ganditziva daca pune motoru asta pe o mashina mai mica :) un viitor rs diesel :)
|
Rs diesel si cu consum rozonabil,daca la Q7 consuma atat,la ceva mai mic...
|
:shock: :shock: :shock: Ce monstru...diesel power:shock: :shock: :shock:
|
schema cat decat detaliata a motorului sau mai bine zis a operei de arta http://www.desktopmachine.com/framep...954&size=w1280
|
4 Attachment(s)
sa vedem cine o sa se ingramadeasca sa o cumpere ...o sa coste peste 150 > 200 K euro ....
|
si crezi tu ca nu se vor gasi clienti ? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning